Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minél többet alszom, annál...

Minél többet alszom, annál jobban regenerálódom?

Figyelt kérdés
sok ember ugye 5-7 órákat alszik, én azon a gondolkozás módon vagyok, hogy minél többet alszunk, annál jobb.. persze nem 12 órákat.. :D hanem 10 órára gondolok pl.

2015. júl. 7. 00:39
 1/6 anonim ***** válasza:
10 óra a felső határ. És igen az alvás jót tesz a regeneracionak nagyon. Amig ébren vagy jobb ha többet mozogsz és ezáltal többet is eszel inkább mint hogy fekszel egész nap, viszont ha alszol 10 órát az nagyon jó.
2015. júl. 7. 00:43
 2/6 Szergej55 ***** válasza:

Nyilván ne aludjunk napi 2-3 órákat, ha szeretnénk valamit, de szerintem ha egy alap alvásmennyiség megvan, nem sokat befolyásol még több. Úgy értem, hogy én pl. nem is tudnék naponta 10 órát aludni, ahhoz lajhárnak kellett volna születnem, 6-8 óra már jó.

A kérdésedtől félig függetlenül merült fel bennem: hogy lehet az, hogy a legtöbben a nem fejlődés okát sosem az edzésükben keresik? Mindenki a kaja, nyújtás, alvás, proteinpor, kiscica-kiskutya miatt izgul, holott én szinte egy tényleg keményen edző, a fájdalomhatárt átlépő embert sem látok.

2015. júl. 7. 00:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha van egy rendes edzésprogramod, progresszioval mindennel, és szabályosan edzel akkor fejlődnöd kell ha megvan a regeneráció.
2015. júl. 7. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 10 óra az simán jó, ha nagyon sok időm van 10+2-3 órát is alszom. De akkor több edzés is van.
2015. júl. 7. 01:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 15 órákat is szoktam.:)

Anyám már elzavart vérvételre, de semmi bajom:D

2015. júl. 7. 05:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én lefekszek este tízkor és felkelek másnap délben. :) Szimplán magas az alvásigényem, mint neked Kérdező.
2015. júl. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!