Mit tudok ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
3 hónapja járok kondiba, előtte is voltam pár hónapot de most már folyamatosan járok, ez a 3. hónapom. Nem tudom hogy csak nekem feltűnő, de a bal karom (bicepsz,tricepsz,váll, ez a gyengébbik karom a bal) nem fejlődik annyira mint a jobb karom. Lehet ezt más nem veszi észre, de nekem nagyon szúrja a szemem. Mit tudnék tenni ez ellen? 17/F2015. dec. 9. 17:26
1/8 anonim válasza:
Konkrétan semmit, legfeljebb 1-2 sorozattal mehet rá több és használhatsz egykezes súlyzót is kétkezes rúd helyett.
2/8 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek én is így hoztam fel.
3/8 anonim válasza:
Jajj, az elején ugyanez a probléma volt velem is, majd szépen lassan elmúlik, pár év után már fel sem tűnik :)
4/8 Glacierous válasza:
Ez nem baj.Senki sem szimmetrikus.Majd idővel kevesebb különbség lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy segítettetek! akkor nyomom tovább :D
2015. dec. 9. 23:41
6/8 anonim válasza:
Ne menjen rá "1-2 sorozattal több" Miért edzenéd tovább ha eleve hamarabb kifullad mint a másik oldalon a fejlettebb? Egy kezes súlyzókkal dolgozz és külön-külön. Először a kevésbé fejlett karoddal csináld a gyakorlatot majd ugyan olyan szabályosan és intenzíven a másikkal is. Ne pihentesd a gyengébb karod tovább mint a másikat. Szerintem az asszimetria leginkább az agy-izom kapcsolat hiánya miatt alakul ki. Kitalálom: Jobb kezes vagy! Az agyad ahhoz szokott hogy a precíz pontos mozdulatokat mindig a jobb kezeddel hajtod végre. A másik karod esetében is ki kell alakulnia ennek. Precíz, pontos, lassú, izolált végrehajtás.
7/8 anonim válasza:
Arról beszél, hogy CSAK a lemaradt részre menjen kicsivel több.
Legalábbis így kell
8/8 anonim válasza:
Értem miről beszél. Nincs benne realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!