Fáradság ellen tippek?
Figyelt kérdés
6,5 hete szálkásítok,az edzéseket még nem igazán tudtam rendszerezni,vagy túl fáradt voltam,vagy épp nagyon izomlázam volt,így pihentettem egy jó hetet magamat..
Vitaminokat is eszem,kávézni meg nem szeretnék,de nagyon kezd idegesíteni,hogy 17 órára már hulla vagyok,nagyon kedvem és erőm sincs csinálni már valami komolyabb dolgot...
Esetleg lenne valakinek pár hasznos tippje?
2015. nov. 18. 20:22
2/5 A kérdező kommentje:
8 óra átlagban pipa :)
2015. nov. 18. 20:28
3/5 anonim válasza:
A reggeli kávét cserèld le zöld-ès fekete teàra. Délutàn is pihenj 1-2 òràt.
4/5 anonim válasza:
Kezdőként ne gyilkold le magadat eszés közben, főleg szálkásítás közben semmi értelme akkora erőbedobással edzeni, hogy izomlázad legyen... A szervezeted ha jó az étrended, akkor azzal, hogy az izomzatodat regenerálni kell, szinte folyamatosan leépülnek az izmaid, mivel kalória mínuszban vagy... Átmozgató edzés bőven elég + sok aerob jellegű testmozgás... A lényeg a kcal égetés, nem az, hogy legyilkold magad.
5/5 Sznofru válasza:
Zöld/feketet tea sem jó, mert abban is van koffein. Én mióta nem iszom kávét, azóta sokkal jobban érzem magam. Kávé helyett napi 1-3 tea (gyümölcstea vagy rooibos, ezekben nincs koffein).
Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, az is segít, hogy legyen energiád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!