Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugsbunny mennyire jó/hiteles...

Drugsbunny mennyire jó/hiteles személyi edző?

Figyelt kérdés
Ránézésre, olyan mintha nem is edzene. Egy-két kőműves segédmunkásnak jobb fizikuma van. Ott van például Vörös Zoli, ő rajta látszik, hogy edz, és milyen brutál izomtömege van.

2015. dec. 9. 10:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Jólvan fa.pörgettyű nem kell pattogni nincs itt helyzet. Kotródj vissza olvasni a gorillád, és vakirgászd a heréit ahelyett hogy lököd a szr dumát. ;)
2015. dec. 24. 00:09
 32/37 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok szerelmes a bániba, te foglalkozol ennyire vele, valószínű régen kérdeztél tőle valami baromságot és elküldött a pitsába. Tedd túl magad rajta. Ezt a stílust meg ne erőltesd mert nem megy ez neked:)
2015. dec. 24. 00:21
 33/37 anonim ***** válasza:

Te biztosan az az ember vagy, akinek ha elmondom, hogy ezt vagy azt jól csinálom, akkor ennyi rá a válasza: "Jaj, de okos vagy!" vagy amikor elmondom, hogy nem kellene szemetelni, akkor nem magába néz, hanem visszaszól, hogy "persze, mert te soha nem szemetelsz."

S akkor néz, amikor elmondom, hogy nem, én soha. Nem hibázok. Ha hibáztam, kijavítom és nem sírok az interneten, hogy milyen bunkó ez az ember :D

Hihetetlen, hogy van egy réteg, aki otthon van alapműveltségben, tud viselkedni, kiveti magából a szellemileg - nem papíron - korlátoltakat és még edz is :D

2015. dec. 24. 08:04
 34/37 Cortez70 ***** válasza:

"Hihetetlen, hogy van egy réteg, aki otthon van alapműveltségben, tud viselkedni, kiveti magából a szellemileg - nem papíron - korlátoltakat és még edz is :D

"

Ez edzés nélkül is ritkaság.:)

2015. dec. 24. 08:53
 35/37 anonim ***** válasza:
Aha nyilván pont ilyen vagyok. Te még az előző topikban besérültél, a kényszerképzeteddel, hogy a merevlábas felhúzás jobb a farizomra, mint a nagy súlyos gugolás. Ott is egyből elkezdett habzani a pofád, meg nekiálltál bánizni, mint valami szellemi fogyatékos. De további jó vergődést hülyegyerek, én több időt biztos nem pocsékolok rád.:)
2015. dec. 24. 08:55
 36/37 anonim ***** válasza:

Az, hogy neked egy ostoba kényszerképzeted van arról amit írtam (pedig én csak egy + gyakorlatot írtam fenékre), és az hogy egy hatalmas missreadet tolsz megintcsak itt remekül mutatja hogy mekkora agyatlan paraszt vagy.

De segítek rajtad: a 33-as nem én voltam te satu.

Látom nagyon érzékenyen érintett amúgy a dolog, még szerencse hogy te vagy miszter "nem vagyok rinyap.na"

Csak hogy ne a levegőbe beszéljek mint te, mint aki kényszerképzetekkel dobálózik

"Merev lábas felhúzás? DUUUUUH? Senki még csak nem is ajánlotta? Csalódtam bennetek srácok. Remek gyakorlat, nem konkrétan izolációs de a fő terhelés ott van."

Erre meg toltál egy orbitális baromságot, amit szénné is oltottam. Azóta pikkelsz rám, és mindenhol próbálsz belém állni. Én csak röhögök rajta, sok sikert a rinyáláshoz

2015. dec. 25. 15:44
 37/37 Cortez70 ***** válasza:
Kellemes ünnepeket! ;)
2015. dec. 25. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!