Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugsbunny mennyire jó/hiteles...

Drugsbunny mennyire jó/hiteles személyi edző?

Figyelt kérdés
Ránézésre, olyan mintha nem is edzene. Egy-két kőműves segédmunkásnak jobb fizikuma van. Ott van például Vörös Zoli, ő rajta látszik, hogy edz, és milyen brutál izomtömege van.

2015. dec. 9. 10:53
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem személyi edzö. Csak egy ész osztogató.
2015. dec. 9. 11:09
 2/37 Cortez70 ***** válasza:
58%
Mert màr nincs nagyon ideje edzeni és úgy kajàlni. Nincs törvènybe foglalva, hogy mindenkinek jól kell kinèzni. Az nem feltétele a tudásnak.
2015. dec. 9. 11:21
 3/37 anonim ***** válasza:
52%

Az emberek öregszenek, majd idővel rájössz... A korosztályához képest az emberek 90%ánál jobb fizikuma van legalább...

Egyébként nem tudom mi a végzettsége, sok elméletébe sokszor szívesen belekötnék, de az biztos, hogy az alapokkal tökéletesen tisztában van, és ami méginkább indokolja, hogy joggal osztja az észt, hogy neki ott van már mögötte az a sok éves tapasztalat...

2015. dec. 9. 11:37
 4/37 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy a szomszédomban lakik egy bácsi, akinél minden kőműves segédmunkás jobban néz ki, mégis a bácsinak van olimpiai súlylökő ezüstje, nem a kőműveseknek...

Ez kb egy ilyen példa :D

2015. dec. 9. 11:39
 5/37 Cortez70 ***** válasza:
74%
Hollandiában a legjobb edző egy nagymami. Sibil Peters ha jól írom. Minden profi vele akar edzeni, mert akkora tudása van. Mondjuk régebben versenyzett.
2015. dec. 9. 12:04
 6/37 anonim ***** válasza:
55%
Lehet,hogy ért hozzá,de egy köcsög.Azt a stílust nem lehet elviselni,kívülről vicces meg minden,de én nem szívesen lennék vele egy társaságban.
2015. dec. 9. 12:27
 7/37 anonim ***** válasza:
41%
Ért hozzá egyébként, nem kell fikázni.
2015. dec. 9. 14:33
 8/37 anonim ***** válasza:
A hiteles edzősködést még kinézem belőle.Egyéb téren inkább hagyjuk...
2015. dec. 9. 16:09
 9/37 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ért hozzá csak nekem néha egy kicsit tököm tele van ahogy magyaráz meg válaszolgat. Mondjuk néha igaza van...
2015. dec. 9. 16:28
 10/37 Glacierous ***** válasza:
Én nem edzenék vele.Nagyon bunkó és lenéző a stílusa.Egy kérdésre nem tud értelmesen válaszolni.
2015. dec. 9. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!