Drugsbunny miért csinálja az edző válaszolt?
Figyelt kérdés
Saját bevallása szerint utálja. Elküldi az embereket az anyjukba, valamit mindenkinek beszól. Miért nem adja át valakinek, akiben nagyobb hajlam van értelmes választ írni?2015. ápr. 8. 09:53
1/7 anonim válasza:
Nem érted, ez a Builder Shopnak egy marketing eszköze, nem az a cél, hogy a te problémádra (vagy máséra) találjanak megoldást.
2/7 anonim válasza:
Elég szép pénzt kap érte.
Szerintem nem 90.000 forintból él ha képes volt csinálni egy konditermet csak úgy..
3/7 anonim válasza:
Az értelmes kérdésekre mindig értelmes választ ad, legalábbis nekem eddig mindig kifejtette... Sajnos a kérdések 90%-általában olyan ami benne van a válasz a sárgakapszulában, ez egyértelmű jele, hogy a kérdező azt a fáradtságot nem veszi, hogy elolvasson 100oldalt, vagy eleve poénból teszik fel...
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha nem csak marketing, akkor hobbi. Utálja, mi? :D
5/7 Musclemore válasza:
Nekem mostanában kezd unszimpatikus lenni, lehet h olyat kérdeznek h fárasztó, de ilyen szinten beszólni, anyázni, már sok... ez nem vicces.Pedig kb rajongója voltam
6/7 anonim válasza:
Régen nagy rajongója voltam, minden nap olvastam, de mára már belefásult. Olyan szinten tapló és unszimpatikus válaszokat odavág, hogy a vicchez már köze sincs. Amúgy tudtommal hobbi és nem kap érte pénzt(de ez nem fix)
7/7 anonim válasza:
Hiába pontoztatok le, az a rovat akkor is egy marketing eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!