Szeretnék személyi edzö lenni. Szerintetek van esélyem erre az álomra? +kép
Ami visszatart engemet az,hogy 167cm magas vagyok.Lehet komplexusaim vannak,de ugy érzem nemveszenek komolyan az emberek.5 éve sportolok.Böven van még mit tanulnom,de a saját sulyomal ugy játszok ahogy én szeretném.Azért konyitok valamit a témához:)Szeretnék segiteni másoknak.
Mi az elsö lépes amire szükséhgem lenne?
Manapság már minden hulyébol lehet rendör is.
Gondolom ha meglátnál egy 167 centis személyi edzöt akkor te is átgondolnád a dolgokat.Szerintem kevésbé lennek hiteles másokkal szemben.
Az számít, hogy mennyire tudja mit kell csinálni és nem az hogy hogyan néz ki! Egy 155 magas is lehet sikeres személyi edző. Nem az alkatod a lényeg.
Amikor kezdő voltam és bementem a boltba, hogy fehérjét vegyek és mellé szénhidrátot akkor megláttam egy jó nagy darab kigyúrt eladót. Nagyobb volt nálad kétszer:) És rábeszélt egy szar tömegnövelőre... Elég az a napi 20 gramm fehérje bla bla. Idióta volt mint a segg. Lehet te is csak idiótaságot mondanál az ügyfeleknek. Van valamilyen szaktudásod? Tudod miből mit hogyan? Vagy csak a súlyok emeléséhez értesz?
Tribulustol nemnösz semmi se.Max az edzések jobban mennek + ugyesebb elszel a hálószobában :)
Sokszor rásózzák meg a 20 éves fiatalokra is.Akik teljesen feleslegessen szedik...
Értelek.
Hát én nemfogok tudni dicsekedni különbözö érmekel.Viszont ha rámnézel akkor azért kiderul,hogy konyitok valamit a sporthoz.Képeimet megnézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!