Budapest Bank személyi kölcsönre van esélyem?
6hónapos munkaviszony az elvárás,illetve a többi alap feltételek.
Fizetésemet másik bankhoz kapom (OTP),de a kölcsön sikeres megítélése érdekében BBankos számlát kellene nyitnom,természetesen benne lennék,hogy ide érkezzen a fizetésem.23éves vagyok.Jelenlegi munkahelyemen 6és fél hónapja dolgozom,határozatlan munkaidejű szerződésem van.
A szakmai minimálbér összegére vagyok bejelentve a munkahelyemen (talán bruttó 114ezer?) ,eddig a havi fizetéseim között volt egy 85ezer ft-os utalás,a többi mind 100ezer forint nettó volt,vagy 120-125ezer ft környéke.Tehát átlagnak mondhatjuk,hogy átlagosan nettó 100ezer ft-ot keresek.Táppénzen nem voltam.
KHR listán nem szerepelek,illetve más tartozásom nincs semmilyen banknak sem.Ingatlan nincs a nevemen.
8órás bejelentett munkaviszonnyal dolgozom.
900ezer forintot szeretnék felvenni.
Esetlegesen ilyen feltételek mellett számíthatok pozitív elbírálásra?
Mivel autó vásárlás lenne a célom,esélyes,hogy ha sima autófinanszírozási hitelt próbálok meg,akkor ott pozitívan bírálnak el?
Mennyi ideig szokott tartani egy hitelbírálati vizsgálat?
A kérdésedre viszont nem nagyon tudok válaszolni, nem vettem fel hitelt. De menj be érdeklődni a bankhoz, és kiderül milyen esélyed van.
Viszont ha nem muszáj neked most autó, ráérne később is, akkor szerintem se vegyél fel hitelt, próbálj a fizudból minél többet félretenni. A hitelt csak nagyon végső esetben vegyél fel. Azért az autót nem csak megvásárolni kell, fenn is kell tartani, adó, vizsgáztatás (bár azt csak 2 évente kell), biztosítás, tankolás stb. azért meg fogja növelni a költségeid, és akkor mellé még ott lesz a törlesztő. Ha ne adj isten elvesztenéd közben a munkád, és nem találnál egyből másikat, attól még a bank kérni fogja a lóvét... Szóval gondold meg.
Ekkora összeget nem tudsz felvenni személyi kölcsön formájában, ha a nettó átlagod 100 ezer körül van. Max. akkor ha a hitelbe egy kezest is bevonsz. Szerintem maximum 500 ezret kapnál, de az is rizikós, inkább 300 ezret.
Próbálj meg esetleg autólízinget, 30% önerőt összeszedni és így kedvezőbb kamatozású hitellel tudsz autót venni!
Próbáld meg, de 900 ezer esélytelen szerintem, max. tényleg egy kezessel.Ehhez a hitelhez, szerintem 200 ezer körül kellene keress nettóban.
Szerintem legyél türelmes és gyűjtögess. Vagy menj be a bankba, ott tudnak biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!