Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugsbunny mennyire jó/hiteles...

Drugsbunny mennyire jó/hiteles személyi edző?

Figyelt kérdés
Ránézésre, olyan mintha nem is edzene. Egy-két kőműves segédmunkásnak jobb fizikuma van. Ott van például Vörös Zoli, ő rajta látszik, hogy edz, és milyen brutál izomtömege van.

2015. dec. 9. 10:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Szerintem egy full kezdőnek rossz edző lenne (kivéve ha a pénz motiválja), mert türelmetlen a "hülye kérdésekhez". Egy profinak meg sztem kevés amit tud.

Szóval valahol a középmezőnyben okés lehetne, de konkrétan nem ismerem a tudását.

Amennyivel rendelkezik, sztem itt gyikon is többen rendelkeznek.

Ő inkább a stílust adja az egészhez, ami vagy bejön, vagy nem. Én szeretem hogy tud határozott álláspontot foglalni, kimondja amit gondol.

Azt viszont nem szeretem benne, hogy rengeteget bullshitel, és terjeszt broscience dolgokat.

Hitelesség? Teljesen okés. Miért kéne egy személyi edzőnek (ami lexikális tudást igényel) Mr. Olimpiának lennie? Akkor a focidrukkereknek, fociedzőknek meg angol bajnokság csapataiban kéne játszaniuk hogy hozzászólhassanak a focihoz? Nem. Tudása bárkinek lehet bármiről. A tapasztalat más dolog, van olyan ahol sokat, van ahol kevésbé számít. (focinál pont sztem sokat).

Egyébként is bunny egy arc. Ő egy b@sszájba karakter, akinek elvben motiválnia kéne az edzésre. Nincs kifogás, nincs rinya, meg b..iskodás: CSINÁLD. És csináld jól! Ne bagózz, ne tajtrészegre idd magad buli miatt minden héten 3x, stb stb.

Neki ennyi a szerepe, és bár mostanában nem követem, de nem is akar többnek látszani.

2015. dec. 9. 20:33
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

Pont az olyanokkal van tele a töke, mint akik itt osztják az észt. :)

Véleményt mondtok róla úgy, hogy nem is ismeritek arról nem is beszélve, hogy senki nem kérdezte. Ez nem csak rá hanem akárkire nézve így van.

Foglalkozzatok saját magatokkal és ne mások fikázásával.

2015. dec. 10. 11:56
 13/37 anonim ***** válasza:

"Pont az olyanokkal van tele a töke, mint akik itt osztják az észt. :)

Véleményt mondtok róla úgy, hogy nem is ismeritek arról nem is beszélve, hogy senki nem kérdezte. Ez nem csak rá hanem akárkire nézve így van."

Ok.Ő mindenkit ismer...Ő bárkit kritizálhat kérés nélkül...Ő mindenkit le hülye f..szozhat" aki SZERINTE megérdemli...Neki nem kell elismernie a hibát,a tévedést,elég,ha bunkósággal leplezi...Ha SZERINTE egy kérdés hülyeség,akkor az hülyeség,mert ő azt mondta...

De őt nem ismerhetjük...mert ő komolyan azt hiszi mindenki olyan hülye,hogy nem veszi észre,hogy a kisebbségi komplexusát,és egyes szakmai hiányosságait(ami nem lenne baj,mert nem szégyen azt mondani,hogy "nem tudom rá a választ") arroganciával leplezi.

Vele senkinek nem lehet tele a töke.

2015. dec. 10. 16:15
 14/37 anonim ***** válasza:

12: ez elég nagy fail volt.

Persze megértem, van aki ok nélkül, pusztán rosszindulatból, vagy a frusztrált szr élete miatt fikázza. Nyilván az internet teli van ilyenekkel, de ezt el kell tudni viselni, és tudni kell kezelni, ha az ember "közszereplő".

"Pont az olyanokkal van tele a töke, mint akik itt osztják az észt. :) "

Sokaknak meg a tajparaszt stílusával. Ez ilyen. 2015 van, mindenki mindenen megsértődik.

Kai cikkjét is említhetném, sztem tudod mire gondolok. Nem megyek bele.

2015. dec. 10. 16:32
 15/37 Glacierous ***** válasza:
12-es pont,hogy ő fikáz másokat.
2015. dec. 10. 20:56
 16/37 anonim ***** válasza:
0%
Én kamálom a csávót nagyon még ha van 1-2 dolog amiben olykor nem is értek vele egyet. Hasonló a stílusom nekem is. Ez sokaknak nem tetszik mert mindenki primadonna akinek élből jár a szép beszéd, akármekkora gyökér is. És amíg a stíluson picsogtok, elsiklotok a lényeg felett, a szöveg tartalmán. Lehet lepontozgatni :D
2015. dec. 22. 18:51
 17/37 Cortez70 ***** válasza:
Én is kb így nyomtam monty, de emiatt 3-szor szívtam meg. :)
2015. dec. 22. 18:53
 18/37 anonim ***** válasza:
Ez a Bunny stílus nem közkedvelt, de sok mindenben igaza van.
2015. dec. 22. 21:25
 19/37 anonim ***** válasza:

Nem kedvelt, mert ha valaki idióta, annak ezt megmondja. Eddig akárkit elküldött az tényleg hülyeséget kérdezett, ami azért gáz mert olvasni ingyen van. Én is így indítok ha olyan a kérdés: Gogglizz rá.

Aki erre lusta az nem az a szint, akire az eletemet akarom pocsékolni. De ma ilyen kis homokvilág van. Mindenki anyu kicsi fiúcskája, repedt szívű, sarokban síró kislány akinek serül a kis lelke, ha leh*lyézik amiért h*lye. :D

2015. dec. 22. 21:58
 20/37 anonim ***** válasza:

19:

Ez így messze nem igaz.

Ha valakinek halvány lila fingja nincs egy témáról, akkor nem is tud kérdezni se. Komolyan mondom ezt egyetemen tanultam meg. Volt hogy szóbeli vizsgán egy hallgatónak ezt ajánlotta fel a prof.: ha fel tud tenni egy kérdést, hogy mit nem ért, akkor átengedem. Persze mivel a gyerek egész évben be nem járt előadásra, és nem is tanult fingja nem volt az anyagról, ÉS NEM TUDOTT KÉRDEZNI.

Itt is ugyanaz a helyzet. Egy laikusnak annyi köze nincs a témához hogy tudja mit kell kérdezni. Aki pedig ezt nem tudja, nem tud önállóan keresni se. Persze utána tud olvasni, és szép lassan magára szedni a tudásanyagot, de ez NAGYON hosszú folyamat ha magadtól kényszerülsz rá. Ha viszont kérdezel egy hülyeséget és benyögik, hogy "te mandró! van itten ilyen alapvető infók cucc összeszedve olvasd mán el HE!" akkor azzal elég sokat lehet segíteni már.

Még annyit nem sikerült közben belefűzni, hogy aki laikus el se tudja dönteni hogy mi a hiteles forrás. Ahány dolgot én anno elolvastam, és azt hittem megtaláltam a szent grált! HOHÓÓÓ. Sok. A sok koxos profi baromságát, a sok tápkiegcég baromságait amik átitatják ezt a sportot... Lehetetlen eligazodni bennük.

Szóval nem olyan könnyű egy laikusként becsöppenni BÁRHOVA is, még ha nem is testépítésről beszélünk. Sok az alapvetően buta kérdés, de ez nem indok arra, hogy bárkivel is s..gfej legyél.

Vagy legközelebb ha műszaki boltba mész pl, akkor nem várod el hogy normálisan válaszoljon az eladó/szakember, ha kérdezel valamit? Ő nyilván ezt 40x hallja naponta...

2015. dec. 22. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!