Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "Vásárolj 40. 000ft értékben...

*Glissade* kérdése:

"Vásárolj 40. 000ft értékben és ajándék fehérjét kapsz! " Ez most komoly? Még hogy nem a gazdagok sportja a testépítés!

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 13:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Erősen emberfüggő, hogy mi életszerűtlen. Én pl. képtelen vagyok fél kiló alatt enni húst egyszerre, ha a hús az étel lényege s nem csak pl. sorminta a rántottában. 500g is olyan csöpp, az emberben felmerül, hogy minek eszik húst egyáltalán, ha már itt meg kell állnia.

Igaz, én könnyen megunom a húst, de azt bizonyára élvezném, ha napi szinten betolhatnék 15-20 tojást. 70 grammosakat :)

Pedig nekem sosem lesz annak a közelében sem a fehérjeigényem és más fehérjeforrásom is akad.

Sokfélék vagyunk, kinek ez a gondja, kinek az ellentéte... Nekem túl könnyen megy az evés.

2015. dec. 8. 20:09
 32/43 anonim ***** válasza:

Téged is inkább ruháználak 31-es! :)

Amúgy igazad van, akkor úgy fogalmazok,hogy számomra életszerűtlen.Akkor se tudnék ennyi húst megenni, ha ketté állna a fülem. Nekem nagyonmax fél kiló csúszik le egész nap, és legfeljebb 6 tojás. De akkor már a rosszullét kerülget. Más fehérjeforrásom is van.

A tápkieg egy lehetőség, nem kötelező, de olyanoknak mint én például nagyon megkönnyíti az életet. Nekem meg sosem ment az evés.

2015. dec. 8. 21:14
 33/43 A kérdező kommentje:

Végre-végre-végre 3 oldal válasz az én kérdesemnél! :D :D :D

Írjatok még!!! ;)

2015. dec. 8. 23:13
 34/43 A kérdező kommentje:
Nekem most van ám fehérjém, amit ajándékba kaptam és hozok még holnap; néha bekanalazok belőle 1-et, mikor a banános- vanilliás- tejes izére vágyok. ;)))
2015. dec. 8. 23:19
 35/43 anonim ***** válasza:

Szija te lány vagy?

Hol lax?

Háyn évs vaty?

Van barátod?

2015. dec. 8. 23:38
 36/43 anonim ***** válasza:

#32: S milyen igazad van, a ruhaköltségem extrém alacsony :D De evésre se kell sok. Havi 15 ezer lehet a puritán minimumom, ami azért már kicsit zavarna, 25-30 ezer már megteszi és nagyon sokkal magasabbra nem is mennék már.

Az a jó, hogy ha már csak a kalóriát kell növelni, mert a fehérje és minden egyéb fontos tápanyag megvan, az olcsó.

Milyen aranyos vagy kérdező, hogy nem zavar az off :D

Nem tudom, meddig bírom cérnéval, hogy mindenféle fehérjeporokról hallok :D. Soha életemben nem használtam semmilyet, pedig vannak érdekes receptek (átok ez a kísérletező kedvem, én annyira boldog vagyok egypár tojással ebédre, kell nekem bonyolítani az életem?)... Mondjuk nekem inkább csak valami növényi fehérje jöhetne számításba, mert ipari állati termékeket nem szeretek enni. De mivel semmi szükségem rá, lehet, hogy sose tudom meg, milyenek a fehérjeporok. Plusz általában édesítő van bennük, nem? Főleg, ha ízesítettek, pedig az poénos, ha alapból nem is szoktam olyan ételt venni, ami nem egykomponensű (1-2 kivétel akad). Falnak megyek a legtöbb édesítő ízétől.

2015. dec. 8. 23:45
 37/43 A kérdező kommentje:

Az enyémnek eléggé műbanán íze van, édesítő is tuti van benne és tej.

Ezt így ízre megmondom...

2015. dec. 9. 00:11
 38/43 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy banános banánt még nem látott.
2015. dec. 9. 00:20
 39/43 anonim ***** válasza:

Ez nem valami lelkesítő. Sokszor olvastam már, hogy valaki alig tudta elfogyasztani valamelyik ízű fehérjét...

Eh akkor maradok az én fehérjeporomnál, ami a tökmagliszt :D Annak csak csirketápszaga van, de bizonyos formában ehető, nemrég pedig sikerült egész jó ételt készítenem rá alapozva mikróban. Mondjuk amióta jó tojásforrásom van, fehérje szempontból nem kell (bár legalább nem hoz annyi zsírt, mint a tojás), de magnéziumtartalma is van neki, amiből az étrendem nem áll jól. Szeretem ételből fedezni a szükségleteimet, ha lehet.

2015. dec. 9. 00:20
 40/43 Cortez70 ***** válasza:
Az ízesítetlen sima whey 80-as proteinekben nincs édesítő.
2015. dec. 9. 05:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!