Nincs is benne logika. Hiszen ha megvan szilárd kajából is a fehérje, akkor nem kell tápkiegből. Ugyanolyan izmos lesz az aki beviszi a napi bevitelét szilárd kajából, mint az, aki ennek egy részét tápkiegből oldja meg.
2015. dec. 8. 18:41
22/43 anonim válasza:
Ez igaz, a gond az, hogy egy átlagembernek nagyon nehéz, körülményes és életszerűtlen annyi tápanyagot bevinni szilárd formában. Főleg egy bizonyos szint felett, főleg akkor, ha az átlagnál ambiciózusabb testépítés téren. Ha komolyan veszed, akkor kellenek a tápkiegek. Persze nem muszáj, csak akkor bele kell nyugodni, hogy sosem lesz olyan a forma.
Én pl használok, mert így kényelmesebb bevinnem a napi fehérjemennyiséget. De mint írtam nem muszáj, ha megvan szilárdból. Vannak versenyzők is, akik nem használnak protein tápkieget. Viszont megy 1-1,5 kg csirke.:)
Én is használok, mert kényelmesebb nekem is. Én nem tudnék másfél kg csirkét megenni egy nap, se időm, se kedvem, se lehetőségem nincs rá. Nem azt mondom, hogy nem lehet, csak szerintem életszerűtlen.
2015. dec. 8. 19:08
25/43 anonim válasza:
Na mindegy. Csak azt akartam mondani, hogy az a logika se állja meg a helyét, hogy minek annak tápkieg, akinek nincs normális étrendje. Nekem pont azért kell a tápkieg, mert nincsen...
2015. dec. 8. 19:12
26/43 Cortez70 válasza:
Értem én.
2015. dec. 8. 19:14
27/43 anonim válasza:
Én veled vagyok glissdale!
VESSZEN A SOK KAPITALISTA MOCSOK! Mindent elrontanak!
OLCSÓBB AKCIÓKAT A NÉPNEK!
ÉLJEN A MUNKÁS TÖBBSÉG!
INGYEN KONDIBÉRLETET A FEHÉRJEVÁSÁRLÁS MELLÉ!
2015. dec. 8. 19:26
28/43 anonim válasza:
:-D :-D :-D
ÉLJEN A PÁRT! ÉLJEN A PÁRT!
2015. dec. 8. 19:31
29/43 anonim válasza:
Régen aki sportoló volt, az fizetést kapott, mint egy rendes melós. Most szponzorokkal kell küszködnie még munka, tanulás mellett.
2015. dec. 8. 20:03
30/43 Cortez70 válasza:
Most is kapnak pénzt. Szerinted mennyit keres egy focista a fradiban, kèzilabdás a Veszprèmben vagy Szolnokon egy kosárkabdás vagy pólós? Ha jó vagy akkor szuper csapatban milliókat keresel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!