Testépítők segítségét szeretném kérni. Milyen dolgokat válogassak össze ajándékba?
Páromnak lesz. Minden nap gyúr és fehérje turmixot iszik. Sajnos nem tudom milyet. 170 cm és kb 95 kg.
Valami fehérjeszeletre, vitaminokra, apróságokra gondoltam. Kérlek segítsetek. Köszönöm :-)
Hááát...szerintem fehérjét ne vegyél neki, úgyis olyat szed, amilyet ő vélaszt magának. A fehérjeszelet iszonyat drága, szerintem nem éri meg.
Én pl jobban örülnék neki, ha a barátnőm edzés után valami iszonyat finom ebéddel várna otthon...az is lehet fehérjedús...nézz valami különleges menüt, amiben jó sok a husi :))
Köszönöm a válaszotokat! :-)
Szóval akkor nem lenne jó ilyen 5-5 darab energiagél, fehérje szelet, még ilyen lúgos vizekre is gondoltam. Nem értek hozzá, őt nyilván nem fogom megkérdezni :-)
A finom kaják azok jók, csak szinte mindig meglepem valami finom különleges kajával :-)
Születésnapja lesz :-)
Vagy vegyek inkább neki kondibérletet? Arra úgy is mindig szükség van, de olyan snassznak gondolom :-) de ugye nem értek hozzá!
Szerintem hagyd ezeket a tápkiegészítős dolgot. Ő tudja, hogy mi kell neki, ezzel csak mellényúlsz és feleslegesen kidobott pénz.
Sokkal jobban fog örülni neked, ha valami izgalmasabbal leped meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!