Ajtóba szerelhető húzódzkodó?
Van valakinek otthon ilyen, két ajtófélfa közé szerelhető húzódzkodó rúdja:
Fel lehet csavarozni 2 kis fekete pecket, majd a rúd két végét külön-külön tekerve rá kell a rudat illeszteni a két kis pecekre (vagyis a peckek belemenjenek a rúd két végén található lyukakba), végül pedig középen meg lehet csavarni az egész rudat, aminek következtében a rúd két vége kijjebb tekerhető, odaszorítva így a rudat a két ajtófélfa közé.
Mit gondoltok erről, mennyire lehet strapabíró? Szeretném egyszer így felcsavarozva használni, másrészt lejjebb is szeretném majd tenni az egészet, nyilván csavarozás nélkül (vagyis csak odaszorítva / széttekerve a rudat a két ajtófélfa közé, hogy ott lehessen döntött húzódzkodást csinálni, vagy még lejjebb rakva a lábaim is be tudom akasztani a felülésekhez.
Kicsit keveslem / gyengének azt a két kis pecket. Elvileg 100 kg-ig terhelhető az egész, én 74 kiló vagyok, és (egyelőre) +15 kg-al szoktam húzódzkodni.
Szerintetek mennyire bírja az ilyen a strapát? Van vele tapasztalatotok?
Van ilyen is:
5600 forint házhoz szállítással. A kérdésben szereplő húzódzkodót csak a képek végett linkeltem.
A kedves válaszoló által belinkelt húzódzkodóhoz sajnos nem alkalmas az ajtóm, ezért mindenképp két ajtófélfa közé szerelhető rúdra van szükség!
Kedves Cortez70. köszönöm a visszajelzést!
A tiéd is ilyen kis peckes (bocsi, jobb szót nem tudok rá :D )?
Milyen anyagból lehetnek ezek a "peckek", amiket felcsavarozol, és amik tartják a húzódzkodót? Remélem nem műanyag...
Az csak biztonsági pecek, amúgy simán megáll anélkül is, ha jól meg van szorítva, én úgy használtam a 90 kilómmal (a fizika törvényei alapján nem is szabadna lecsúsznia, mivel mikor rácsimpaszkodsz, befeszül).
De én két fal közt használtam, mivel az ajtókeretet szétbaszta, ahogy szorítottam oda, nyomta szét a keretet (festék lepattogzott meg ilyenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!