Milyen magasra rakjam az ajtófélfába szerelhető húzódzkodó állványt?
Figyelt kérdés
Az ajtóm 2m magas, körülbelül milyen magasra a legideálisabb rakni a húzódzkodóállványt?
Ha számít valami 175cm vagyok.
2014. nov. 28. 14:51
2/4 A kérdező kommentje:
esetleg egy 10 IQ-nál többel rendelkező tudna válaszolni?
2014. nov. 28. 17:23
3/4 anonim válasza:
Olyan magasra, hogy ne verjétek be a fejeteket ill. ne kelljen lehajolni ha átmentek alatta.
(Én nem szeretem az ajtóba szerelhetőket, mert csak úgy lehet használni, hogy behajlítod a lábadat.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én se szeretem de nincs más lehetőség, sajnos ahol lakok nincs túl sok sportolási lehetőség, normális húzódzkodóállványról meg álmodni se mernék..
Akkor felrakom 1.8m magasra, úgy átférünk alatta és még talán lehet normális húzódzkodásokat is csinálni, bár kétlem hogy a nyakamat betudom rakni a ajtókeret teteje és az állvány közé :D mindegy, ha nem jó akkor leszerelem és lejjebb/feljebb rakom :)
2014. nov. 29. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!