Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "Vásárolj 40. 000ft értékben...

*Glissade* kérdése:

"Vásárolj 40. 000ft értékben és ajándék fehérjét kapsz! " Ez most komoly? Még hogy nem a gazdagok sportja a testépítés!

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 13:29
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem szegeny az nem jelenti azt, hogy gazdag.
2015. dec. 8. 13:32
 2/43 anonim ***** válasza:
Lol... Az, hogy nem vagy csóró, nem jelenti, hogy gazdag vagy... Azt pedig nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem a csórók sportja...
2015. dec. 8. 13:38
 3/43 anonim ***** válasza:
72%

Havi 40 a kajám ha boltban kellene vennem :) 30 ezer általában elmegy kiegekre, átlagosan 200-250 et keresek havonta márciustól-októberig, 60 a rezsim, +benzin, +bérlet, + élet...

Egy gazdag kőműves vagyok :D

2015. dec. 8. 13:41
 4/43 anonim ***** válasza:
Egy átlag embernek aki nem túl "szegény", de nem is gazdag, annak szerintem nem olyan nagy összeg. Persze olyan tekintetben ha pl 40e Ftért vesz mondjuk fehérjét, akkor az sokáig kitart. Viszont ha néhány hét vagy 1 hónapra való cuccost vesz ennyi pénzért az már más. Szóval szerintem nem kell feltétlen gazdagnak lenni ehhez. Megjegyzem, én ezt nem tehetem meg anyagilag.
2015. dec. 8. 13:44
 5/43 anonim ***** válasza:
Nem is a szegényké sajnos. Ha tápkieget nem is veszel, a kaja és a bérlet akkor se olcsó! A gazdagság is relatív.
2015. dec. 8. 13:44
 6/43 anonim ***** válasza:
Meg lehet oldani olcsóbban, csak akarni kell, aki edzeni akar edzeni fog, én betonból öntöttem itthonra ki súlyokat, mindent magamnak csináltam, 0ft-ból, de olyan edzéseket le vágunk itthon hogy ihajj, a kaja az más kérdés, én nem tudok tápkiegre költeni, de ha van munkád (persze nem közmunka), akkor a kaját is meg lehet oldani.
2015. dec. 8. 13:55
 7/43 anonim ***** válasza:

Annyira h.lye vagy...

A sport soha nem a szegények szórakozás volt... A sportot a jólét hozta magával. Most az hogy te elmész és rúgod a bőrt valakivel mondhatod hogy sportolsz mert valamilyen szinten tényleg azt csinálod, de nem komolyan.

Egy komoly sportoló odafigyel a kajára ami általában nem löncshús szóval valamennyi ára van neki.

Kondiba is lemehetsz fehérje nélkül meg kaja nélkül és akkor a rúgod a bőrt típusú sportoló vagy, vagy ha komolyan gondolod akkor költesz rá...

Minek neked fehérje, meg jó kaja ha ezen nyávogsz? Micsoda szörnyű világ hogy 40.000 forint felett adnak kedvezményt, azért persze 1 szót nem szólnál ha a 120 centis tv-nél lenne 10% kedvezmény...

2015. dec. 8. 14:00
 8/43 anonim ***** válasza:

Én nagyon csóró vagyok, de étel típusú dolgokra annyira nem nehéz elkölteni 40 ezret...

S nem kötelező 40 ezret költened. Mindössze akkor kapsz ajándék fehérjét. Hadd döntse már el egy cég, hogy mikor ad ajándékot :)

Nem, nem a gazdagok sportja.

Ahogy pl. a fotózás sem (pedig ott némelyik, sokaknak igencsak alapvető objektív nem 100 ezer :)). Ezt egy fotós oldalon olvastam. "A fotózás nem drága hobbi. Antik autókat gyűjteni, az a drága hobbi."

A gazdagság nem az, hogy valaki épeszű keretek közt költeni tud a testépítésre, van pénze bérletre és rendes ételre, sőt még kiegészítőkre is.

De ez olcsóbban is megoldható, mindössze ételre kell pénz, de az igazából testépítés nélkül is hasonló mennyiségben kell s a minőség akkor is fontos.

Csóró fizikai munkásnak is be kell tolnia a kalóriákat, sokszor jóval többet, mint egy testépítőnek. Nyilván ha kénytelen, akkor leejti az étel minőségét, bizonyára nem is figyel annyira oda, s többet számít az íz, de ne is hasonlítsunk össze egy viszonylag egészséges és testépítésre kihegyezett étrendet egy valamire, ami olcsó, finom és kit érdekel a többi, csak valahogy működjön el az ember. A drága elem, a fehérje igazából ugyanúgy kell. S a testépítő is ketogénezhet, ha bírja, az elég olcsó tud lenni.

2015. dec. 8. 14:12
 9/43 A kérdező kommentje:

Szerintem akkor is irreális ár holmi étrend kiegészítőkért, miközben ennyi pénzből egy hónapra meg van az egészséges szilárd táplálékom.

Ezek termékek nem a vásárlókat szolgálják ki, hanem az eladónak haszonhúzás.

A 40.000ft-os határt nyilván azért írták ki, mert nem nehéz elérni. :)

2015. dec. 8. 14:31
 10/43 anonim ***** válasza:
Valóban nem a szegények a sportja. De mindent lehet ésszerűen csinálni, még a sportot is. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér és akkor nem lesz gond. Aki meg írta, hogy betonból öntött súlyokat, azzal meg csak egyet tudok érteni. Az izom nem azt nézi, hogy Hoist-gépet használsz vagy követ emelgetsz.
2015. dec. 8. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!