Testépítés? ( többi lent )
Figyelt kérdés
Újra elkezdeném a testépítés egy barátommal . Az lenne a kérdésem , hogy az e-cigi lehet-e rossz hatással a fejlődésmre ? 0 nikotinos liquidot használok2015. dec. 5. 16:33
1/6 anonim válasza:
Én nem tudom,mennyi van rossz hatással rá,viszont azt se,hogy minek a e-cigi?
könyörgöm..ennyi felesleges pénzed van?adok számlaszámot,küld el.
4/6 anonim válasza:
0 nikotinos e-cigi. Az aztán kell öcsém! Szerintem válasz magadnak más sportot így is túlságosan fel van már a testépítés ilyen nyomorékokkal higítva.
5/6 anonim válasza:
Miért is kell leszólni? Mi van ha leszokóban van, és ezt a módszert választotta?
Kérdező, nem lesz rá rossz hatással. A vízpára pöfögtetés nem káros.
6/6 anonim válasza:
Ha leszokóban vagyok, akkor megfogom a ku:rva cigit és kidobom. Nem még ilyen akárhány ezres szarokra költöm a pénzt. Ha leakarsz szokni, akkor szokj le, különben csak halogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!