Zyzyz kérdése:
Nézzétek meg kérlek!?
Figyelt kérdés
csak normális válasszokat kérlek!
sokan mondták h ZYZZ nem halt meg csak a szponzora mondta neki h jatszak meg a halalat mert az rengeteg penzt hozna!
és az lenne a kerdesem h szerintetek van erre egy pici esély
sokan mondtak mar olyat h lattak meg ilyesmi!
VÁLASSZOKAT KÖSZÖNÖM!
2015. dec. 4. 19:22
1/20 Cortez70 válasza:
Tuti él, ma gyúrtam vele. Ja, és Elvissel is. Szóval mindenre van kicsi esély.:)
2/20 anonim válasza:
igen él! az elsővel gyurt velem utána cardiozott :D
3/20 anonim válasza:
Inkább azt mond meg ilyen gyökér emberek minek élnek, mint te kérdező
4/20 anonim válasza:
Ez az a pont, amikor szeretnék írni valami vicceset, de egyszerűen nem tudok. Olyan mérhetetlen sötétségnek lettem a szemtanúja, hogy egyszerűen leblokkoltam.
5/20 anonim válasza:
A délután mesélte Jimmy, hogy látta Cortezt Zyzzel gyúrni.
6/20 Cortez70 válasza:
Tudtam, hogy ő is elmondja. :)
7/20 anonim válasza:
Ez semmi. Én John Lennonal, Tupaccal, Elvissel és Osama Bin Laden bácsival nyomomo a crossfit edzést heti 3x, vasárnap meg jóga.
8/20 anonim válasza:
Az még hagyján, de olyat is hallottam, hogy Arnold Schwarzenegger rég elfeledett néger testvére (aki mellesleg Svájcban nevelkedett) is csatlakozott az edzéshez.
9/20 anonim válasza:
Jah, a Svájcinéger, aki itt válaszolgat. Igen, ő a jógaoktató. A múltkor láttam, ahogy Tutanhamonnak segített a nyújtásban, mert pár ezer év alatt igen merev lett szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!