Hogyan lehet vastagabb és formásabb a combom és a fenekem?
A lényeg az hogy 19 vagyok hamarost 20 és az a gondom hogy egyszerűen lapos vagyok :S
A melleim jó méretűek de ahoz képest se comb vastagságom se fenekem szinte :S
A lényeg az hogyha veszek feszülős strech farit vagy legginget esetleg mást akkor combnál/ fenéknél nincs mit mutasson.
És azt szeretném elérni hogy nagyobb legyen a combom és a fenekem mert így teljesen aránytalan vagyok hogy mellem az van de se fenék se comb.. ezért nincs is senkim mert egyszerűen kevés rajtam a fogni való :/
171 cm magas vagyok és 56kg de tényleg elégé aránytalan.
Hát jelenleg nem vagyok valami sportos alkat inkább egy kicsit lusta ahova csak kell biciglivel járok de ugyan úgy deszka vagyok mell alat :S szex meg tőlem távol álljon :P
Így se kellek egy pasinak se :/
Én se izmokat akarok meg kockákat csak azt hogy legyen azért fenekem meg szép combom mert nem vehetek fel így feszülőst és a alkalmi ruhák sem jók. :/
Esetleg tudtok valami jó edzésrendet ajánlani linkelni vagy írni? amit követhetnék?
Én most elmorzsoltam egy-két könnycseppet. :'(
Szegény lány nem tud felvenni stretch nacit, meg legginst, mert nem elég kerek a popója. :'( Mi lesz így vele, ha nem tud feltűnősködni és nem tudja illegetni magát, így egy hímállatnak sem fog tetszeni. :'(
Istenem, ez olyan borzasztó, mindjárt megyek a TV elé és megeszek 2-3 tábla csokit :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!