Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet vastagabb és...

Hogyan lehet vastagabb és formásabb a combom és a fenekem?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy 19 vagyok hamarost 20 és az a gondom hogy egyszerűen lapos vagyok :S

A melleim jó méretűek de ahoz képest se comb vastagságom se fenekem szinte :S

A lényeg az hogyha veszek feszülős strech farit vagy legginget esetleg mást akkor combnál/ fenéknél nincs mit mutasson.

És azt szeretném elérni hogy nagyobb legyen a combom és a fenekem mert így teljesen aránytalan vagyok hogy mellem az van de se fenék se comb.. ezért nincs is senkim mert egyszerűen kevés rajtam a fogni való :/

171 cm magas vagyok és 56kg de tényleg elégé aránytalan.

2015. dec. 4. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
S*ggbe kukitól, szextől főleg ha hátúról csinálod. Kezd el edzeni, egyél minőségi szita kaját, szexelj sokat és jó is lesz az.:D A barátnőm csak futni szokott, bió élet módot fojtat de nagyon szép teste van. Feszes, kerek nem kicsi , nem olyan nagy popsi. Sportos test, jó combja nem valami, nagy de mondtam neki fel szedhetne +5kg. Milyen jól nézz ne már ki rajta. 176cm és 50kg , 55-el már megkérném a kezét!:)
2015. dec. 4. 18:32
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát jelenleg nem vagyok valami sportos alkat inkább egy kicsit lusta ahova csak kell biciglivel járok de ugyan úgy deszka vagyok mell alat :S szex meg tőlem távol álljon :P

Így se kellek egy pasinak se :/

2015. dec. 4. 18:37
 3/13 Cortez70 ***** válasza:
100%
Eddz keményen, legyen jó étrended ès majd fejlődsz. A súlyzós guggolàs, kitörés, felhúzàs majd rak ràd szèp izmokat.
2015. dec. 4. 18:44
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért, de én személy szerint nem szeretem az izmos nőket. Inkább legyen rajta +5kg felesleg, mint +5kg izom... Miért nem kellesz a férfiaknak, olyan nincs mindenki el kell.:P Ha gondolod beszélgethetünk, privátban.:)
2015. dec. 4. 18:46
 5/13 A kérdező kommentje:

Én se izmokat akarok meg kockákat csak azt hogy legyen azért fenekem meg szép combom mert nem vehetek fel így feszülőst és a alkalmi ruhák sem jók. :/

Esetleg tudtok valami jó edzésrendet ajánlani linkelni vagy írni? amit követhetnék?

2015. dec. 4. 18:48
 6/13 Cortez70 ***** válasza:
100%
4. Nem cuccos testépítő formàról írtam. Meg az izmok adják a formát.
2015. dec. 4. 18:49
 7/13 Cortez70 ***** válasza:
100%
Google:sárga kapszula pdf. Olvasd el a könyvet. Van benne edzèsterv, ètrend.
2015. dec. 4. 18:50
 8/13 Cortez70 ***** válasza:
100%
Egyèbként ez a testèpítés kategória.
2015. dec. 4. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
Ha meglovagolod a farkam,az keményen megedzi a comb és farizmaidat...edzés végén kapsz fehérjét is.:*
2015. dec. 4. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

Én most elmorzsoltam egy-két könnycseppet. :'(

Szegény lány nem tud felvenni stretch nacit, meg legginst, mert nem elég kerek a popója. :'( Mi lesz így vele, ha nem tud feltűnősködni és nem tudja illegetni magát, így egy hímállatnak sem fog tetszeni. :'(

Istenem, ez olyan borzasztó, mindjárt megyek a TV elé és megeszek 2-3 tábla csokit :'(

2015. dec. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!