Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet vastagabb és...

Hogyan lehet vastagabb és formásabb a combom és a fenekem?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy 19 vagyok hamarost 20 és az a gondom hogy egyszerűen lapos vagyok :S

A melleim jó méretűek de ahoz képest se comb vastagságom se fenekem szinte :S

A lényeg az hogyha veszek feszülős strech farit vagy legginget esetleg mást akkor combnál/ fenéknél nincs mit mutasson.

És azt szeretném elérni hogy nagyobb legyen a combom és a fenekem mert így teljesen aránytalan vagyok hogy mellem az van de se fenék se comb.. ezért nincs is senkim mert egyszerűen kevés rajtam a fogni való :/

171 cm magas vagyok és 56kg de tényleg elégé aránytalan.

2015. dec. 4. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10. Ennek tiszteletére, most egy perc néma csöndet kérünk. Köszönöm.:)
2015. dec. 4. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Látom megjöttek a hímsoviniszta barmok is. Ne foglalkozz velük.

Alapvetően lapos popsiból sosem lesz brazilos fenék, de nagyon sokat javíthatsz rajta. Olvasgass a témában:

[link]

[link]

[link]

A második cikkben lévő gyakorlatokat ajánlom, ezekkel tökéletesen meg tudod edzeni a fenekedet és a lábadat. A lényeg, hogy súllyal, nagy súllyal csináld! Csak annak van értelme! Az étrend is fontos, azon múlik a siker nagy része, linkeltem tömegnövelésről is cikket!

Sok sikert, ha kérdésed van keress bátran!

2015. dec. 4. 23:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12 es :)
2015. dec. 6. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!