Mire edzek jobban hogy vastagabb legyen a kezem? Bicepsz vagy tricepsz? Olyan vékonynak érzem a kezemet.
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 15:56
1/7 anonim válasza:
Az kar és tricepsz+bicepsz, vagyis mindkettőre!
2/7 anonim válasza:
Ha nincs kalóriatöbblet és megfelelő mennyiségű makrótápanyag hiába edzel rá, de egyébként igen mind kettőre, sőt még alkarra is lehet és vállra, tovább megyek egész testre, hogy ne az legyen van egy felsőtested és pálcikalábaid.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Eddig is mindenre edzettem csak valahogy vékonynak érzem ! Milyen sorozatokat csináljak?
Eddig Bicepsz: 3x3x10
Tricepsz: 3x3x12
Maradhat így ?
2015. szept. 12. 16:15
5/7 anonim válasza:
Én edzek, te edzel, ő edz.
Én eddzek, te eddzél, ő eddzen.
Érted?
6/7 anonim válasza:
Jó lesz, trinyóra mehet 15-20 ismétlés is, arra kicsit több kell általában. Bicepszre én 6-12 között szoktam.
7/7 anonim válasza:
a kezednek semmi köze a bicepszhez, sem a tricepszhez. a kezed max attól lesz vastagabb, ha baromi sok zsírt szedsz fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!