Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Véleményetek szerint, elég...

Véleményetek szerint, elég volt ez a futás?

Figyelt kérdés

1. Szerintetek elég volt, ez a futás? Fél óra kocogás majd gyors tempóban az utolsó párméternél. Előtte 5 perc séta, utána 5 perc séta. 2 hónapja nem edzetem és nem végeztem ilyen jelegű mozgásokat.

2.

Hogy hogy most ilyen jól bírtam a futást?

Először a tóig terveztem a futást, úgy voltam vele hogy ez is jó lenne így elsőre. Majd mikkor elértem oda, még valahogy úgy értem bőven bírom. Annyi volt, közben az össz pihenő még a patakon a köveken gyorsan át ugráltam. Szeretek a természetbe sétálni, vagy mozogni. De a végére valahogy 2x annyi sőt talán durván 3x annyi távolságot futottam, mint terveztem. Mi lehet az amiért így bírtam? Lehet ez nem nagy teljesítmény, de számomra az.

CH lehetett? Ma csirkét ettem, burgonyával és power proteint ittam. Csak gondoltam leírom, hátha ez közre játszik.

2015. dec. 5. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó mentális állapot is rengeteget számít. Én eset például úgy futok a sötétben, mint a nyúl, mert elememben vagyok.
2015. dec. 5. 15:02
 2/3 anonim válasza:
Esetleg tudod is mennyi volt ez a táv km-ben? Mert a fél órás futás valakinek 7 km valakinek 4km.... és azért nem mindegy...Amúgy lehet a kaja segített, meg előtte sportoltál, azért nem tűnik el nyomtalanul az izom 2 hónap alatt.. hajrá most már járhatnál rendszeresen :)
2015. dec. 8. 15:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány kb lehet. De második napon a futás, sokkal gyatrább volt. Nem kajáltam úgy az nap ahogy kellet. És cigiztem is előtte, lehet hogy ezek voltak a problémák. Második futás 22 perc volt...
2015. dec. 8. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!