Vitaminok hatása az alvásra?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol,hogy délután evett vitamin rosszul hathat az esti elalvásra.ez mennyire lehet igaZ?2015. dec. 4. 22:10
11/23 A kérdező kommentje:
"Több vitaminnak és ásványi anyagnak is van olyan hatása, ami segíti az ellazulást és ezáltal pedig az elalvást is.
Többek között, ilyen a C-vitamin, B-vitaminok, magnézium stb.."
2015. dec. 5. 17:30
12/23 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy egy szilárd étkezést követően vedd be, ami lehetőleg tartalmazzon némi zsiradékot. Attól még, hogy d.u. 3-kor toltötted fel a tested magnéziummal, az még ugyanúgy lehet jótékony hatással az alvásodra, nem csak ha lefekvés előtt veszed be.
Kifejezetten rossz alvásra pedig triptofán sokat segít, csak ne pici dózisokkal játsz.
13/23 A kérdező kommentje:
Bárhogy is nézem,Cortez vetette fel először,hogy jobban aszol tőle.többiek csak töredékét emléítették.értékeltem minden választ.,
2015. dec. 5. 19:26
14/23 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a zsiradék a zsírban oldódók miatt kell.
ha üresen eszem,akkor a zsirban oldódók teljesen feleslegesen kerülnek be,vagy azért valamit "megment" a szervezet belőle?
2015. dec. 5. 19:27
15/23 A kérdező kommentje:
és ha állandóan este eszem meg a vitaminom,zsiradék nélkül,akkor az következő nap estig kitarT?
2015. dec. 5. 19:28
16/23 A kérdező kommentje:
a kérdésemre is kaphatok választ?kérlek benneteket,hogy ne itt.köszönöm
2015. dec. 5. 19:33
18/23 Cortez70 válasza:
Kajával együtt menjen a vitamin. Kitart másnapig, ezen ne aggódj.
19/23 A kérdező kommentje:
kaja nélkül is kitart?Én tájékozódom kötekedés helyett,kedves 57% os.
2015. dec. 5. 19:40
20/23 anonim válasza:
Mi az,hogy kaja nélkül?Nem akarsz enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!