Ezek a vitaminok pont elegendők, jó lesz ennyi vagy esetleg túl sok lenne?
Vannak gyomorbántalmaim, keringési zavarok, mintha kicsit görcsölne a lábam is, stresszelek is.
C-VITAMIN:
MULTIVITAMIN:
ANTIOXIDÁNS:
ROSTOK:
NÖVÉNYKIVONATOK:
Jók ezek de én a rostot azért zöldségből viszem be mert színesítem vele a csirkerizst.(félreértés ne essék válaszolók nem vitaminról beszélek)
egyébként meg nincs olyan, hogy (legalábbis vitaminban) túl sok.
Vannak vízben oldódók és zsírban. A vízben oldódót nem raktározod el, vagyis kiüríted, ha túl sok. A zsírban lévőt viszont el tudod tárolni.
Ha most vitaminokról van szó, akkor szinte sose elég, C vitaminból meg pláne. Rostok, ahogy előttem is írták, kajából vidd be. Aztán jöhet még a vas, magnézium, cink stb. Ezekből viszont okosan kell, mert ha túl sokat viszel be komoly problémákat okozhat, súlyos problémákat.
Zöldséget is eszek, csak nem rengeteget ezért vennék ilyen rostos vízben oldódót, mert ugye ez az. Na meg a zöldségek közül szinte csak a hagyma, a paprika és a répa ízét bírom elviselni, mellesleg mifelénk nincs túl sok választási lehetőség zöldségek tekintetében.
De akkor ez a 6 dolog elég lesz?
Meg jók lesznek ezek?
gyomor bántalmak-a tejet meg a glutént minimalizáld,vagy vedd ki az étrendedből egyél több zöldséget és egy hónap helyrejössz.
keringés-arra jó lesz az omega 3 és a kardió.
görcsre és az idegeidre-magnézium.
Régebben éveken át mindenféle szemetet összezabáltam.
Egyszer aztán amikor zabáltam elkezdett mindenem fájni. A hasam alul-felül, oldalt, csípőnél, aztán jött a folytonos böfögés, teltségérzés, puffadás, kemény hasfal. Epehólyag műtéten estem át, de az étkezésemen nem változtattam. Sok fűszeres és zsíros kaját eszem. A tünetek enyhültek, de ha rosszat eszem mindig megfájdul valamin, de a puffadás illetve a kemény hasfal még mindig nem múlt el.
Nem tudom mi lehet a baj?
Főleg sajtokat eszek, felvágottakat, fehér kenyeret, fagyi, csoki, kolbász, joghurtok, stb.
Gondoltam ezeknek a fele amit szedni akarok majd segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!