Vitaminok hatása az alvásra?
Sziasztok.
Kozben jobban volt idom utanna olvasni a dolgoknak,es tobb helyen talaltam olyan informaciot,ami Cortez70 allitasat tamasztja ala(Ezert kaptal is tolem egy zold pacsit),miszerint ha este esszuk meg a multivitamint,akkor jobban tudunk aludni.
Elmeletileg az asvanyi anyagok hianya,vitaminok hianya nagyon eltudja rontani a hormonhaztartast,az alvas minoseget,es meg sok sok mindent.
Valoszinuleg ez igaz,mivel en kollegista vagyok,es ahogy tellik az ido,folyamatosan egyre nehezebben alszok el.(alabecsultem a vitaminok fontossagat,es csak 2 naponta szedtem 1 szemet abbol,amibol naponta lenne szukseg 2 re.)
Ezentul minden este megeszek elalvas elott fel oraval 1 et,es majd jelzem itt,hogy segit e.(asvanyi anyagok,vitaminok vannak benne.Scitech Mega Daily One Plus)
Koszonom a segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!