Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri ez a tojásprotein?...

Megéri ez a tojásprotein? 100g-ban van 80g tiszta fehérje?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 12:46
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Melyik a kamuszagú? A boltokban kaphatóaknak jóval magasabb az áruk..
2015. dec. 4. 21:33
 22/26 clint ***** válasza:

amit linkeltél.

az az igazság, hogy manapság már bárki tud, webshopot készíteni, én magam is tudok olyan helyeket ahol be lehet zacskózni port és cimkét nyomtatsz rá, kész.

A boltokban kapható termékek, ha nem is bevizsgáltak de a nagyobb név miatt sanszosabb, hogy azt tartalmazzák amit kell, hisz kockáztatnak.

2015. dec. 4. 22:32
 23/26 clint ***** válasza:
hozzáteszem ez csak vélemény, lehet nincs igazam.
2015. dec. 4. 22:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Vannak rizikós webshopok, de a márkanév sem garancia semmire. Buktak már nevesebb termékek is független vizsgálaton. Ők pedig ilyen cégektől veszik ugyanezeket az alapanyagokat, csak színesítik, szagosítják, meg csinos köntösbe bújtatják. Minden noname webshopból nem érdemes vásárolni, de a wheyprotein.hu vagy a myprotein szerintem teljesen megbízható források. Előbbinél megnyithatók a speckó lapok az oldalon, utóbbinál szintén vannak vizsgálati jegyzőkönyvek, és független vizsgálatokon is kiválóan szerepelt.
2015. dec. 4. 23:03
 25/26 Cortez70 ***** válasza:
Nincs igazad Clint. Én személyesen beszéltem már a wheyprotein bolt tulajával. Teljesen megbízható cég és nem csak webshopként működik. A parlament mellett van boltja, bemehetsz oda is vásárolni.
2015. dec. 5. 06:48
 26/26 clint ***** válasza:
nem gond, irtam, csak vélemény, lehet nincs igazam. Általánosítottam nem kifejezetten a wheyproteinre értettem.
2015. dec. 13. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!