100% Beef Muscle tömegnövelőről vélemények?
Eleve kész tömegnövelőt nem éri meg venni, mert benne lévő cukrot is szinte fehérje árban veszed és már egy kész fehérje-ch arányt veszel. Jobb ha külön van proteined és ahhoz veszel ch-t.
A marhafehérje pedig MINDIG hidrolizált kollagén. Vagyis ezek nem húsból készülnek (drága lenne), hanem leeső cafatokból és porcos részekből, pl orrocska, fülecske. Íz ízületeknek nem rossz, de izomépítésre vannak sokkal jobb proteinek is. Jó reggelt kívánok! :)
1 adag tartalmaz 63 gramm ch-t ha jól tudom.
Ennyi ch nekem speciál nem kell rögtön edzés után.Akkor igyak kevesebb?Igen ám,de akkor meg a fehérje lenne kevés...amúgy is kevés benne a fejérje.
Jobb ha külön veszed.
Egészben az a vicc, hogy akik előttem írtak, még semelyikük nem itta, és már is okoskodni akarnak.
Én lassan 1 hónapja fogyasztom, és úgy jön a tömeg, ahogy azt elvárom. És az, hogy azt mondják, hogy teli van cukorral, na azon én csak nevetni tudok. A doboz hátulján rá van írva: 0 g cukor
Szóval röviden, a 100% Brutal Muscle egy kiváló termék izomépítésre, mellé érdemes lenne egy komplex multivitamint beszerezni, eseleg levekvés előttre pedig egy kazein fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!