Megéri ez a tojásprotein? 100g-ban van 80g tiszta fehérje?
Na, oszt mégis hol tiltották be a tojásfehérje port, te agyas? Meg mióta készül tojáshéjból?
A linkelt termék teljesen jó, én két zacskóval megettem belőle. Jó illatú és állagú, semmi rendellenes, kellemetlen nem tapasztalható. Kis ízesítéssel finom, sütéshez is lehet használni. Amit érdemes tudni, hogy nehezebben oldódik, mint a tejsavó, mindenképp ajánlott turmixgépben oldani.
A tojásfehérje nem olcsó dolog. Elég sok tojás fehérjéjét le kell szárítani 1 kg ilyen cucchoz. Nyugodtan megveheted. Egyébként jó áron van, mikor én vettem, még myproteinen is drágább lett volna.
Ezen a tojásproteinen vagy a 100% whey proteinen/scitec/ gondolkozom. Melyik lenne a jobb választás? Árban nagyjából ugyanott van.
Tejsavót csak azért nem akarok, mert semmilyen tejterméket nem szoktam fogyasztani.
A marhaproteint, meg a szójaproteint egyáltalán nem ajánlották.
Illetve ezt most találtam. [link]
Lehetséges, hogy 100g-ban van 90-92 g tiszta fehérje? Még olcsóbb is, mint az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!