Ilyen étrend és edzés mellett mi ez a zsír a hasamon?
Sziasztok. Már több, mint egy hónapja edzem, kétnaponta tartok saját testsúlyos edzést, körülbelül 1 órára jön ki. Fekvőtámaszozom, római padon felülésezem, egylábas vádliemeléseket, guggolásokat illetve függeszkedésből lábemeléseket végzek.
Ami az étrendemet illeti: zsíros ételeket kerülöm, üdítőket nem iszom, anya főztjét eszem, csak növényi olajokat használ. Naponta 2-3x eszem kb. 100 gramm zabpelyhet, illetve mikor még mit, viszont azok sem zsíros ételek.
Az utóbbi hónapban 4 kilóval híztam, és tegnap azt láttam a fürdőkádban, hogy ülésnél konkrétan 2 marokkal meg tudom fogni a bőrt a hasamon. Normális ez, hogy az edzés határására ilyen gyorsan ennyit hízok? Illetve miért van rajtam ennyi zsír, ha keményen végigedzem ezt az 1 órát? Holtidők nincsenek a sorozatok között, mindig más gyakorlatot végzek, az a pihenő, így tényleg maximális erőbevitellel dolgozok.
Nehéz így itthon kiszámolni. Ha pár hónap múlva el fogok itthonról költözni, akkor rögtön megoldódik ez a probléma, mert olyan kaját veszek, ami megfelel.
De most annyira nincsen meg erre a lehetőségem. Egyik nap számoljam ki a spagetti darálthúsának a fehérjetartalmát, másnap meg a brassóiban lévő apróhúst? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!