Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen étrend és edzés mellett...

Ilyen étrend és edzés mellett mi ez a zsír a hasamon?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már több, mint egy hónapja edzem, kétnaponta tartok saját testsúlyos edzést, körülbelül 1 órára jön ki. Fekvőtámaszozom, római padon felülésezem, egylábas vádliemeléseket, guggolásokat illetve függeszkedésből lábemeléseket végzek.

Ami az étrendemet illeti: zsíros ételeket kerülöm, üdítőket nem iszom, anya főztjét eszem, csak növényi olajokat használ. Naponta 2-3x eszem kb. 100 gramm zabpelyhet, illetve mikor még mit, viszont azok sem zsíros ételek.

Az utóbbi hónapban 4 kilóval híztam, és tegnap azt láttam a fürdőkádban, hogy ülésnél konkrétan 2 marokkal meg tudom fogni a bőrt a hasamon. Normális ez, hogy az edzés határására ilyen gyorsan ennyit hízok? Illetve miért van rajtam ennyi zsír, ha keményen végigedzem ezt az 1 órát? Holtidők nincsenek a sorozatok között, mindig más gyakorlatot végzek, az a pihenő, így tényleg maximális erőbevitellel dolgozok.

2015. nov. 27. 21:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nehéz így itthon kiszámolni. Ha pár hónap múlva el fogok itthonról költözni, akkor rögtön megoldódik ez a probléma, mert olyan kaját veszek, ami megfelel.

De most annyira nincsen meg erre a lehetőségem. Egyik nap számoljam ki a spagetti darálthúsának a fehérjetartalmát, másnap meg a brassóiban lévő apróhúst? :D

2015. nov. 27. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Miert mas hogy szamolja ki szerinted?
2015. nov. 27. 21:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Aki komolyan veszi az étkezést, az úgy vásárol. Ha saját maga készíti el, akkor leméri, hogy most megcsinál negyed kiló csirkemellet és megsüti, berakja dobozkákba és megeszi. De én ilyen ételek mellett, itthon ezt nem tudom csinálni még. Tudom, hogy ez az én hibám és valószínűleg ezért is van most ez a 4 kg felesleg rajtam. Viszont ez előtt meg évekig nem volt ilyen, sokszor akartam már hízni, mert a 64-65 kg nagyon kevés volt és most az edzések miatt sikerült is, viszont szeretném ezt inkább izomba átültetni. Köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 27. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen szerinted más hogy csinálja? El mondom neked, ha most nincs kajára pénzed, jövő hónapba ha elköltözöl, még úgy se lesz... Most nem tudod magadnak meg teremteni.:) De ez nem baj csak lenne, benned annyi hogy kiszámolnád. 3 hónapig én is rá voltam, kényszerülve anyu fősztjére, mert várt egy műtét amire, mindig félre raktam a pénzt. (Szem műtét.:) ) Így ja addig nem volt, saját kajám. Nálunk nem úgy van hogy jaj ki van írva minden nap hogy mi lesz, a kaja a héten. Meg nem egyszer , kétszer főznek egy héten. Reggel felkeltem, első kérdésem az volt, anyu ma mit főzöl, utána be néztem a hűtőbe, tojást, túrót ki sajátítottam.:) Már pedig hogy legyenek szívesek ne meg enni. Utána össze raktam, minden nap hogy mit fogok enni, reggeltől estig. És ha nekem sikerült, neked is fog.:)
2015. nov. 27. 22:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. nov. 27. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!