Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen étrend és edzés mellett...

Ilyen étrend és edzés mellett mi ez a zsír a hasamon?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már több, mint egy hónapja edzem, kétnaponta tartok saját testsúlyos edzést, körülbelül 1 órára jön ki. Fekvőtámaszozom, római padon felülésezem, egylábas vádliemeléseket, guggolásokat illetve függeszkedésből lábemeléseket végzek.

Ami az étrendemet illeti: zsíros ételeket kerülöm, üdítőket nem iszom, anya főztjét eszem, csak növényi olajokat használ. Naponta 2-3x eszem kb. 100 gramm zabpelyhet, illetve mikor még mit, viszont azok sem zsíros ételek.

Az utóbbi hónapban 4 kilóval híztam, és tegnap azt láttam a fürdőkádban, hogy ülésnél konkrétan 2 marokkal meg tudom fogni a bőrt a hasamon. Normális ez, hogy az edzés határására ilyen gyorsan ennyit hízok? Illetve miért van rajtam ennyi zsír, ha keményen végigedzem ezt az 1 órát? Holtidők nincsenek a sorozatok között, mindig más gyakorlatot végzek, az a pihenő, így tényleg maximális erőbevitellel dolgozok.

2015. nov. 27. 21:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a napi kávéadagom miatt napi 4 teáskanál cukrot is fogyasztok. Ez számíthat?
2015. nov. 27. 21:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Hogy kerult ide at a fogyi kategoria?
2015. nov. 27. 21:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Az vagy amit megeszel! Az csak egy dolog, hogy anyád fősztjét eszed, növényi olajokkal, a makrok számítanak. Gondolom szálkásítani(diéta) szeretnél. Akkor pedig úgy kell összeállítanod a napi étkezésed. 2g/tskg fehérje, 2g /tskg ch(szénhidrát.) Ha 80-90kg vagy akkor kb 35-50g zsír mehet... Edzésed is így nézzen ki.: Hétfő,szerda,péntek(edzéssel nem égetsz zsírt, csak kaloriát.) Az az ez mellet mozogni is kell.(Hoki nem számít annak.:) ) Kedd,péntek,szombat,vasárnap menj el futni, legalább egy 40-50 percet. (Meg lesz, az eredménye, de hiába edzel ha nincs étrended.:) Lehet otthoni kosztal is fogyni, de van egy határ... Minden nap csináld, meg hogy miből mennyit eszel. Online kalkulátorral pontos méréseket tudsz végezni. Fontos tudnod miből, mennyit teszel bele, konyhai mérleg ajánlott. Ch pedig fontos ch=erő. Nem 2-3x kell enni, hanem 5-6x kell enni egy nap. Legalább 3 óránként egy étkezés, persze egy napi kajak 6 részre felosztva. Az a 100g zabpehely kicsit soknak tűnik, mármint sok benne a ch... Inkább egyél rizst, hüvelyeseket, csirkét,marhát,pulykát,lapockát... Comból is a húsosabb részeket. Edzés 20% étrend 80%... Edzés kevés, étrend az sokkal fontosabb az edzésnél.
2015. nov. 27. 21:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hízásra hajlamos alkat vagy, kevesebb legyen a zabpehely és 4 felé elosztva. És izmosodni nem fogsz, ha nincs rendszeres fehérje bevitel, így a feljött tömeg inkább zsír lesz.

A kádban ülve, összegörnyedve meg mindenki meg tudja fogni a hasát két marokkal, csak akarni kell.

Olvasd el a Sárga Kapszula című e-book-ot.

2015. nov. 27. 21:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Cúkor igen számít, az a négy rengeteg , idd meg simán vagy édesítő szerrel.
2015. nov. 27. 21:37
 6/15 Cortez70 ***** válasza:
100%
Sok a ch. Anyuka kajàja meg lehet bàrmi, nem tudjuk, hogy az mennyi tápanyagot jelent. Csökkentsd a szénhidràtot.
2015. nov. 27. 21:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Anyuka kajája tényleg lehet bármi. Például nekem hetente ad valamit, másba meg tolják a rántott húst sült krumplival minden nap. Számolni kell a makrót és a kalóriát is. 2 aerob sem ártana.
2015. nov. 27. 21:44
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Egyébként most vagyok 69 kg, 178-as magassággal, szóval nem vagyok az a nagydarab, ezért lepett meg ennyire.

A fehérjét meg nem igazán tudom, hogy mivel vigyem be. Fehérje port még nem akarok venni, naponta meg csirkemellet enni nincs lehetőségem sajnos.

2015. nov. 27. 21:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Beiktatom a futást is.
2015. nov. 27. 21:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Mindenben van fehérje! Tojás, hús stb... Csak ki kéne számolni...
2015. nov. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!