Kondizásomhoz/edzésemhez kérnék tőletek segítséget, hogy milyen étrendkiegészítőket érdemes szedni, illetve miket kell elkerülni!?
Étrend és tápl. kieg. terén nem vagyok otthon a témában. Genetikám miatt nem is kellett rá figyelnem. (Zsír nem igazán jön rám, ~8% testzsír, izom viszont eddig jött megfelelő mértékben.. Talán az utóbbi 1-2 hónapban mióta abbahagytam a porállagú fehérje szedését, mérleg alapján nem híztam, de látványra talán fejlődtem, és az erőm az most nagyon gyorsan növekszik). De most úgy érzem, hogy szakszerűbben kéne folytatnom a dolgokat. Milyen vitaminokat, étrendkiegészítőket ajánlanátok? Egyáltalán szükségesek?
(17/F)
Nézd én nem tudom, nem vagyok képben ezekkel a versenyzőkkel. Azt viszont látom hogy a teremben sokan vannak akik ilyen "nagydarabok". Lehet szteroidokat is nyomnak, mint az egyik ismerősöm injekciózta magát. Abban teljesen egyetértek, hogy aki nem ért hozzá és laikus az ne pofázzon bele a "nagyok" dolgába, ha tanácsot kell adni. Meg az nem tiszta nekem így a kondizásban, hogy mi van ha egy idő után nem tudsz fejlődni tovább? Akkor mégdurvább diéta jön, mégtöbb kajával, mégtöbb fehérjével? Néztem tömegelős étrendet, de nekem nőként nem venné be a gyomrom annyira ezt. Ehhez tényleg egy életmód kell, hogy reggel 6-kor felkelsz bekajálod a rizscsirkét, hogy aztán 9-kor és délben is újra ugyan úgy megegyél egy "menüt". Ehhez nem kell nagyon megerőszakolni magatokat? (Utána pedig fél év diéta, szálkásításként, az sem lehet egyszerű)
Aki csak lejár kondizgatni 2-3x, meg kardiózik mellé + normálisan kajál, ugyan úgy tésztákat is, néha nassolgat, kávézik, sörözget mint úgy általában, az teljesen esélytelen hogy "fejlődjön"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!