Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondizásomhoz/edzésemhez...

Kondizásomhoz/edzésemhez kérnék tőletek segítséget, hogy milyen étrendkiegészítőket érdemes szedni, illetve miket kell elkerülni!?

Figyelt kérdés

Étrend és tápl. kieg. terén nem vagyok otthon a témában. Genetikám miatt nem is kellett rá figyelnem. (Zsír nem igazán jön rám, ~8% testzsír, izom viszont eddig jött megfelelő mértékben.. Talán az utóbbi 1-2 hónapban mióta abbahagytam a porállagú fehérje szedését, mérleg alapján nem híztam, de látványra talán fejlődtem, és az erőm az most nagyon gyorsan növekszik). De most úgy érzem, hogy szakszerűbben kéne folytatnom a dolgokat. Milyen vitaminokat, étrendkiegészítőket ajánlanátok? Egyáltalán szükségesek?

(17/F)

2015. nov. 14. 09:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Neharagudj már, de te ezt most komolyan gondolod, hogy akit linkeltél annak az a lefnagyobb nyomora, hogy mi tetszik az átlag nőnek? Szerinted ezért épített ekkora fizikumot? Ez versenyző szint már. Kapjatok már észhez
2015. nov. 19. 17:55
 32/34 anonim válasza:

Nézd én nem tudom, nem vagyok képben ezekkel a versenyzőkkel. Azt viszont látom hogy a teremben sokan vannak akik ilyen "nagydarabok". Lehet szteroidokat is nyomnak, mint az egyik ismerősöm injekciózta magát. Abban teljesen egyetértek, hogy aki nem ért hozzá és laikus az ne pofázzon bele a "nagyok" dolgába, ha tanácsot kell adni. Meg az nem tiszta nekem így a kondizásban, hogy mi van ha egy idő után nem tudsz fejlődni tovább? Akkor mégdurvább diéta jön, mégtöbb kajával, mégtöbb fehérjével? Néztem tömegelős étrendet, de nekem nőként nem venné be a gyomrom annyira ezt. Ehhez tényleg egy életmód kell, hogy reggel 6-kor felkelsz bekajálod a rizscsirkét, hogy aztán 9-kor és délben is újra ugyan úgy megegyél egy "menüt". Ehhez nem kell nagyon megerőszakolni magatokat? (Utána pedig fél év diéta, szálkásításként, az sem lehet egyszerű)

Aki csak lejár kondizgatni 2-3x, meg kardiózik mellé + normálisan kajál, ugyan úgy tésztákat is, néha nassolgat, kávézik, sörözget mint úgy általában, az teljesen esélytelen hogy "fejlődjön"?

2015. nov. 20. 00:08
 33/34 anonim ***** válasza:
Nyilván az is fejlődni fog valamennyire. Senki nem mondta, hogy aszkéta életet kell élni. Teljesen más a hobbi szint még akkor is ha komolyan veszed és más az élsport. Amint már említettem egyáltalán nem a nagy masszívak társaságába tartozom, de rühellem mikor ezek a 60 kilós kis csírák leszolják a nagyobb fizikumokat, hogy az "mű", "felfújt" stb. Mások vagyok mind és mások a céljaink. Nekem nem fáj ha valaki 60 kilós és száraz mint a sivatag, de nehogymár lenézzen egy strongment, egy súlyemelőt, vagy egy nagyobb testépítőt mert ő más fizikum. És még alá is akarja támasztani hülye érvekkel, hogy mi jön be a csajoknak meg ilyen baromságok. Aki csak a csajoknak edz, az vagy tinédzser szinten van, vagy egy gyökér és előbb, vagy utóbb úgyis abbahagyja. Szerintem ha nem áll az egész edzés dolog miatt egy filozófia és mindent csak és kizárólag a kinézetre pakolunk akkor az egész úgy szar, ahogy van.
2015. nov. 20. 00:22
 34/34 anonim ***** válasza:
*mögött
2015. nov. 20. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!