Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen étrendkiegészítőket...

Milyen étrendkiegészítőket érdemes szednem?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt a kérdéseket, szed a csávó glutamint, kreatint, omega3-at meg minden sz@rt és ilyenkor úgy érzem, mintha amit eddig csináltam semmit nem ért volna.

Ami meg volt tervezve nekem, az az étrendem és az edzésem.

Amit a többi kérdésből leszűrtem az az, hogy minden mozdulat azért és pont úgy van amiért lennie kell, hogy jobban fejlődj.

15f 73kg 187centi 2 hónapja rendesen

Összegezve: Milyen étrendkiegészítőket ajánlotok? trükköket, bármi ami eszedbe jut és segíti a növekedést, legyen az pihenés, étrend, vitaminok BÁRMI

kivéve kreatin(ne ítéljetek el, de még korainak tartom elkezdeni a kokszolást)

2012. nov. 1. 13:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
gondolok itt nyújtásokra is akár, vagy apró dolgokra
2012. nov. 1. 13:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Omájgád, a kreatin nem koksz, te :D Lényegében egy aminosav (bár rég volt már szerves nómenklatúra :$), amiből a fehérjék, és teljesen természetes vegyület, benned is megvan, húsokból sima kajákból is hozzájuthatsz :D Kicsit még olvasgass róla.

A gluta, omega3 és társai mind ugyanilyen természetes tápanyagok, amiket azért szednek külön, mert a sima kajájukban kevés van belőle, és hasznos lenne, ha sok lenne. Egy kis kenőanyag.

2012. nov. 1. 14:01
 3/13 dirtboy ***** válasza:

-erős multivitamin

-protein

-gyors szénhidrát

ennyi elég lesz,ezek az úgymond kötelezők

ezen kívül hogy mit veszel meg rajtad múlik

2012. nov. 1. 14:03
 4/13 A kérdező kommentje:
tudom, hogy a kreatin az ételben megtalálható, de ha abbahagyom a szedését esik vele az izom is, nem? :O
2012. nov. 1. 14:04
 5/13 A kérdező kommentje:
de mi az, hogy rajtam múlik? írd már le kérlek :D
2012. nov. 1. 14:04
 6/13 anonim válasza:

Vitaminokra is figyelj, egyél sok gyümölcsöt és vegyél gyógyszertárba vitaminkészítményeket.

Az, hogy milyen étrend kiegészítőt választasz, az pedig rajtad múlik.

2012. nov. 1. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:

A kreatin nem kox, és nem esel vissza totál a kezdeti szintre, ha abbahagyod. Mindig marad egy lépcső fejlődés.

Ahogy a többiek is írják: multivitamin, protein és gyors ch (pl dextróz) kell. Mehet még lenmagolaj és omega3 kapszula a telítetlen zsírok miatt.

2012. nov. 1. 14:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban ne vegyen vitamint, mert azok nulla sz@r semmi hatóanyagmennyiséget tartalmaznak, kismacskának sem elég.
2012. nov. 1. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Jajj, kérlek... dehogy megy, mondom, olvasgass a a kreatinról, van két regény róla ahogy beütöd a gugliba, ott le van írva, mi és hogyan történik.

A sok gyümölcs az nem is annyira jó népi bölcsesség, mint hisszük, nemigen tanácsos teletömni magunkat fruktózzal. A gyógyszertári vitaminkészítmények pedig nem sportolóknak valók, hanem ahogy President Montez mondaná: tengerimalacoknak.

Az egyszerűbb kiegeknek pedig olvass utána, hogy mire jók, és döntsd el, hogy szükséged van-e rájuk, és hogy van-e rájuk keret. Pl.: glutamin, bcaa, plusz ásványi anyagok, energizáló.

2012. nov. 1. 14:11
 10/13 anonim válasza:
Bocsi srácok, eddig tévhitben éltem ezek szerint. :D
2012. nov. 1. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!