Érdemes kézi súlyzót venni otthoni tornához?
Gondolkodom egy pár kézi súlyzó beszerzésén felsőtest edzéshez (Rubint Réka,Béres Alexandra,Péntek Enikő,stb. dvd-ihez). Eddig is tornáztam,de csak úgy,súlyzók nélkül. 2 kg-os súlyokra gondoltam. Nem akarok hatalmas izmokat,csak szép nőieseket. Szerintetek ez a súly elég ilyen célra?
Vélemények?
2kg??????!!!!! Az dobálózni való, kidobóshoz nem edzéshez.
Rendes szerelhető súlyzók kellenek, amit lehet bővíteni.
Attól ne félj, hogy túl izmos leszel, olyan úgyse fog bekövetkezni.
Ilyen ugri-bugri tornákhoz jó lehet a pár kilós súlyzó, de izomnöveléshez alkalmatlan, max ajtót kitámasztani jó.:)
Még nagy súlyzótól sem lennél nagyon izmos, egy nőnek ez nem megy naturálban, ugyanis 1/25 a tesztoszterontermelése egy férfiéhoz viszonyítva. Olvasnivaló: [link]
Igen,csak ilyen tornákhoz kellene,nem pedig kimondott súlyzós edzéshez. Ezért kérdeztem,hogy erre a célra jók-e (vagy egyáltalán kellenek-e) ezek a kis súlyok. Eddig megvoltam nélküle,de ha nem sok értelme van,akkor inkább nem veszek.
Köszönöm a válaszokat.
jó persze,de a neked lehet megfelelne egy expander is.
komplett edéseket is tudsz vele végezni mindenre,nehezítheted az ellenállását stb.
igy néz ki-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!