Milyen étrendkiegészítőket érdemes szednem?
Olvasgatom itt a kérdéseket, szed a csávó glutamint, kreatint, omega3-at meg minden sz@rt és ilyenkor úgy érzem, mintha amit eddig csináltam semmit nem ért volna.
Ami meg volt tervezve nekem, az az étrendem és az edzésem.
Amit a többi kérdésből leszűrtem az az, hogy minden mozdulat azért és pont úgy van amiért lennie kell, hogy jobban fejlődj.
15f 73kg 187centi 2 hónapja rendesen
Összegezve: Milyen étrendkiegészítőket ajánlotok? trükköket, bármi ami eszedbe jut és segíti a növekedést, legyen az pihenés, étrend, vitaminok BÁRMI
kivéve kreatin(ne ítéljetek el, de még korainak tartom elkezdeni a kokszolást)
a rajtad múlik az hogy te mit akarsz és mire van pénzed is,ezt én nem tudhatom.
írhatnék én itt kieget de f aszom se válogat össze kieget hogy a végén kinyögd hogy neked az túl drága nem tudsz annyit adni érte.
a kötelezőket azokat ha kéred be linkelhetek rá terméket de a többit én nem rakom össze.
ha a kötelezők a protein turmixból, dextrózból, omega3ból, lenmagolajból és multivitaminból áll, akkor nem kell, köszi
de ha kihagytam valamit és szerinted kötelező, akkor PLS link :D
protein stim
dextróz stim de az csak egy fajta gyors ch nem csak az létezik
omega3 nem sitm
multivitamin kő nem csak omega3
multi vitamin pl multi pro,mega daily one,vitabolic de az utcsó kettőhöz kellene plusz c-vitamin kiegészítés pl vitaging aszkorbinsav
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!