Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel a "teknikával" ki...

Ezzel a "teknikával" ki tudnám edzeni magamat szerintetek?

Figyelt kérdés
Tehát 13 éves vagyok kb 186 cm ( igen, gyorsan növök ) és én is rájöttem hogy edzeni kéne magamat . Tehát 65 kg vagyok és nem igen vagy rajtam sok izom . Legföképpen a hasamra akarnék edzeni és a mellemre . Láttam ilyen bokszolós filmeket és láttam hogy a mellük a kigyurt csávóknak nagyon ki van dudorodva és látni rajta az izmot. Nekem meg nem látni semmit. Tehát ha naponta 30 fekvő és 60 felülést csinálnák akkor fél év alatt lenne ennek teljesitménye ? Vagy csak azért nem olyan a mellem mert még fejlödök testileg és még az nem fejlődött ki ?? Vagy megköszönném ha ezen kivül más testedzési modot is tudnátok . Szval tudnátok segiteni pls ?? A választ előre is köszönöm :)

2015. nov. 11. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
:DDDDDDDDDDDDDDD Ne... :D
2015. nov. 11. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennél egy picit több stimuláció kell... Mondjuk 32 fekvő!
2015. nov. 11. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
csak 1 év alatt lenne teljesítménye, fél év alatt maximum eredménye lenne.. :D
2015. nov. 11. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Te atya ég!

Ennyi hibát ilyen kis szövegben!

Am youtube-on keresd meg a hunbars nevű csatornát

2015. nov. 11. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sárga kapszula (ingyenes e-book)

google: alapismeretek (első találat)

Olvasd el, ás ha még mindig nem tiszta valami kérdezz újra

2015. nov. 11. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen és sportolj ami tetszik! Még fejlődik a tested. Lehetőleg olyan sportot válassz, ahol van erőnléti követelmény is! Jó egészséget!
2015. nov. 12. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Napi 100 fekvő, 100 guggolás, 100 felülés, 10 km futás és 3 év alatt olyan erős lehetsz, mint a One Punch Man című animében Saitama, aki egy ütéssel legyőz bárkit. :D
2015. nov. 12. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
inkább agyilag fejlődj ... "csinálnák"
2015. nov. 12. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már. Én is így kezdtem, nem tudtam mit csináljak, csak akkor még nem nagyon volt Internet. Bár ahogy látom, nincs sok haszna, mert oltjátok a srácot.

Szóval azt kell csinálnod, hogy letöltöd a Fegyencedzést torrent oldalról magyarul és elkezded.

3x eddz egy héten, egy edzésnap után jön egy nap pihenő.

Például így:

Hétfő-Szerda-Péntek.

De akárhogy lehet, csak egy nap pihenő legyen közötte.

Az edzésterv:

Fekvőtámasz

Húzódzkodás

Lábemelés

Felhomorítás hason fekve/ Tudományos nevén hiperhajlítás

Guggolás

Híd

Vádligyakorlat állva

Ha tudsz akkor tolódzkodj is, két szék között is lehet, csak vigyázz, mert a szék általában nem a legstabilabb. Értsd úgy, hogy próbálj meg nem fejre esni. De játszótéren is lehet csinálni, ha van párhuzamos korlát. De ha nincs az se baj, mert a hinta előtt van ilyen korlát és ahol derékszöget zár be a két korlát rész ott lehet tolódzkodni. Így a fogás szélességet is variálhatod. Lehet, hogy nem érted még, de a könyvben úgyis el vannak magyarázva a gyakorlatok. Ha valamit nem tudsz akkor youtube-ba beírod a nevét és kiadja, hogy hogyan csináld. 3x20 ismétlést próbálj elérni mindenből, lassan csináld, ne gyorsan. Közepes tempóban kell végezni a gyakorlatokat. Például fekvőnél egy másodperc "le", egy fel. Mondod magadban, hogy le, aztán megállsz alul egy pillanatra és felnyomod magad "fel" szóra. Utána elölről.

Olvasd el még a Sárga Kapszulát, ezt nem kell lelopni, ez ingyen letölthető. Nem biztos, hogy érteni fogod még, mert kicsi vagy és nem biztos, hogy vannak biológiai ismereteid, de olvasd el. Lefektet néhány alap dolgot, valamit elfogsz belőle tanulni. Étrended is kell az izomépítéshez, de nem muszáj még neked, úgyis 13 vagy, nem leszel még Arnold. Meg döntsd el, hogy tetszik-e neked ez az egész.

Próbállak megkímélni a baromságot. Én is így kezdtem, fekvőztem, felüléseztem világba meg emelgettem egy 6 kilós súlyzót 100x, aztán kezembe akadt Arnold Schwarzenegger könyve és akkor jött meg az áttörés. Megtanultam belőle edzeni, megtanultam a táplálkozás alapelveit. 12 évesen azt hittem, hogy kemény vagyok, mert fel tudtam emelni 100x hat kilót. Most már rájöttem, hogy fingot nem ért, időt pazaroltam vele. Ráadásul arányosan kell edzeni a testet. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nekik izmos has kell meg nagy mell izom, meg nagy kar és ezt csinálják minden nap, mindenből százakat, de nincs fejlődés és akkor jön a kérdés, hogy "Na miért nem fejlődök"? Tehát: arányosság, tervezés és pontosság. Erre a háromra figyelj.

2015. nov. 12. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!