Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan fejleszthetném magamat?

Hogyan fejleszthetném magamat?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és nagyon szeretek mozogni, csak sajna kevés időm van. Szerintetek milyen edzéstervvel és étkezéssel lehetne izmosabb a lábam és a hasam?

2015. jún. 8. 22:15
 1/4 anonim válasza:

Nekem is kevés időm van én a következőket csinálom:50 felülés+12 perc váltott tempójú futás 50 guggolás (mindennap még + 5) de én egyébként még emellet plankingozok is .

Mivel du. Zenesuliba járok ezért nepi 1x 2x eszem főtt ételt minden reggelem mar 15 éve kakaóval indítom aztán valami tízórai pl. Egy alma , kifli... Este 6-elott meg eszem youghurtot. Hetvegente a tisztitas miatt oedig sennna teat iszom.

2015. jún. 9. 19:17
 2/4 anonim válasza:
És meg kihagytam hogy minde etkezes elott be-fit tablettát szedek.
2015. jún. 9. 19:20
 3/4 anonim válasza:
És sok vizet inni nyáron a szrvezet ugyis inkabb a vizet igenyli mint az etelt!
2015. jún. 9. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D Én zumbázok heti 3x, plusz kézilabdázok ha tehetem, csak sajna mostanában semmi időm nincs semmire. (érettségi) :D Megy a pacsi!
2015. jún. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!