Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő fiúk, lányok! Kép...

Testépítő fiúk, lányok! Kép alapján tudnátok segíteni és javaslatot tenni hogyan tudnám magamat tovább fejleszteni és ért-e eddigi testedzés valamit? Ilyen testtel indulhatok-e a későbbiekben versenyekre?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja kondizom komolyabban, heti több alkalommal. Fitness modell szeretnék lenni, de már az is eszembe jutott, hogy annál tovább menni és testépítő lenni. Másfél hónap munkáját valaki tudná nekem értékelni és további tanácsokat adni?

Előre is köszönöm!

23/L

2015. júl. 3. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Már csak a kép hiányzik!
2015. júl. 3. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

Azt most töltöttem fel, itt is van. :)

2015. júl. 3. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha jól látom kissé vastag a csontozatod, ami nem a legelőnyösebb, de majd ha elérted a naturál határaidat akkor majd meglátod, hogy milyen a forma versenyre.
2015. júl. 3. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Alsótest is kellene.Térd,boka ízületi vastagságát látni kellene a csípő derék vállak arányát és a formáról is pontosabb képet mutatna az egész alakos kép.
2015. júl. 3. 21:43
 5/8 HarciCsiga ***** válasza:
Figyelj barki indulhat versenyen de nem eppen a legelonyosebb a felsotested a vastag izuletek miatt inkabb minel magyobb sulyu kategoriakban tudnal jobban helyt allni mert ott a nagyobb izomtomeg javitja az aranyokat mig egy kisebb kategoriaban egy vekonyabb izuletekkel rendelkezo csajszi siman szetrugja mindenki segget mert jobb aranyokat tud hozni persze ezek kellenek meg a jo tapadasok es tarsai plusz szeretik a birok a sajat versenyzojuket kihozni gyoztesnek edz meg 1-2 evet addig ne is gondolkozz ilyeneken szerintem ciki amikor 2honapos edzesmulttal versenyeznek a bikinis csajok majd elmennek szemelyiedzonek ugy hogy nekik is szukseguk van egyre masreszt 1-2 ev utan jobban kijonnek majd az erossegek es gyengesegek jobban megtudod fontolni hogy van e helye a fizikumodnak szerinted versenyen vagy nincs olyan 3-6 honap szokott lenni a vizvalaszto addig meg lehet hogy abba is fogod hagyni :)
2015. júl. 3. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem, eszembe sem jutott, hogy 1-2 hónap múlva én versenyezzek. Nem bohócot akarok csinálni magamból.

Tisztában vagyok vele, hogy nagyon hosszú az út oda, és most csak segítséget szerettem volna kérni, hogy a látottak alapján (ami tudom nem sok) mire kellene odafigyelnem.

Az eddigi válaszokat köszönöm. :)

2015. júl. 3. 22:41
 7/8 HarciCsiga ***** válasza:
Hat egy evig csak az oszetetebb gyakoelatokra koncentralnek a helyedben hogy legyen rajtad hus rendesen pl Guggolas felhuzas huzodzkodas vagy lehuzas tolodzokodas vagy szuknyomas katonai nyomas evezes lanyoknak szerintem pl tok felesleges melleznie max 45 fokas nyomasnak lenne egy keves ertelme hacsak nem grandprixben indulnak ahol izmosabbak a nok mint en :D ezeket amiket itt Leirttam hasznald csak egy ideig ha teljes test osztasban csinalod akkor izomcsoportonkent egy gyakorlat ezkbol(izolacios gyakorlatok pl karozas. Kilove) plusz has es vadli edzesek vegen a ha felsotest also test osztasban csinalod akkor viszont akkor felsotestnel ket huzo es ket nyomo labnal meg 3 gyak plusz vegen has vadli a sulyokat progreszivan noveld minimum 5 ismetles maximum 10 ha mar minden sorozatba megy a 10 ismetles akkor adsz hozza sulyt meg ennyi kajadat szed rendbe probalj meg lassan tomegelni ovatosan novelni a kaloriat hogy ne zsirosodj be annyira es dieta utan tobb izom maradjon rajtad
2015. júl. 3. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Eddig jónak tűnik! :)
2015. júl. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!