Mi lenne a legjobb kardio edzés utánra?
Sziasztok! Évekig (8 év) kenuztam, és a rossz váll és térd izület miatt abba kellett hagynom saját elhatározásból. Egy éve testépítés jellegűen edzek. Nem áll tőlem távol ez a sport, mivel előtte a téli felkészülések alatt is hasonló volt az edzés. Testtömegem 74 kg- ról 91 re nőtt helyes táplálkozás, BCAA, és Protein segítségével. Az utóbbi 5 kilónál már érezhetően elkezdtem zsírosodni is Endomorf testalkatomnak köszönhetően. Úgy gondoltam, hogy nem nagyon van már így feljebb, ezért diétába kezdtem. A táplálkozás, tápkieg használat, minden helyén van egy dolgot kivéve, mégpedig a kardio formája. Heti 3 edzésről 5- re váltottam, és birom már egy hónapja. Eddig edzés után egyből HIIT (30perc) és taposógép (40perc) ment, naponta felválta. Ez így megfelel- e, vagy váltsak Aerobra? Sajnos nem tudom megoldani a reggeli, vagy esti kardiót, csak edzés után van még rá időm.
Köszönöm a türelmét annak, aki végig olvasta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!