Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a legjobb kardió (ami a...

Mi a legjobb kardió (ami a legtöbb kalóriát égeti el) számomra, egy fiúnak, akinek b**szottul brutál lúdtalpa van, és ezért sajna a futás, foci, stb. ki van zárva? Minden ami futás ki van sajnos zárva

Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, úszás.

De szálkásító diéta is kell, ha jó eredményt szeretnél.

2012. szept. 6. 18:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Kösz :D Én próbálok minél többet ugrókötelezni :D Az 750kcal/óra nekem :D Diéta abszolút megvan ^^
2012. szept. 6. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Jó kardioedzés még a spinning is. Az egész testedet megizzasztja. Ha van ismerősöd, aki jár spinning órákra, akkor egyszer menj el vele, próbáld ki.
2012. szept. 6. 18:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Bocs tesó, de a spinning az nem a szobabiciklit jelenti? :D Fura, én kipróbáltam, és bazeg, 6km-t jelzett, de csak 150kcal-t írt ki :/
2012. szept. 6. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is brutál lúdtalpas vagyok, de focival-futással akarat erővel megküzdök, snowboardnál már volt olyan, hogy meg kellett állnom pihenni, annyira fáj a sík részen csúszás :)
2012. szept. 6. 18:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Bazeg én is tudok úgy 10-15-ig futni, de aztán már a sípcsontnál úgy belenyilal a fájdalom, hogy... wow
2012. szept. 6. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:

kettlebell,ugrókötél,zsákolás.

ezek égetik a legtöbbet.

a sípcsont fájdalomra meg kezdj el saját testsúllyal vádlizni.

a fegyenc 2ben van rá edzésterv.

2012. szept. 6. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
A sípcsonti fájdalmat te is belül érzed-mondhatjuk hogy a sípcsont és vádli közt :((?
2012. szept. 6. 20:19
 9/12 A kérdező kommentje:

Kösz a választ!

Sípcsontról: Igen, a sípcsont és a vádli között. >_<

2012. szept. 6. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is ezt szoktam érezni :(
2012. szept. 6. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!