Miert jobb az esti sovany turo, mint a hal?
Pontosabban..:
Edzes nap este miert jobb,ha sovany turot eszem,mintha halat ennek?
Tudom,hogy kazein,es lassu felszivodas,pont ezert kerdezem,mert ugy hallottam,hogy normal kaja 4-5oran keresztul emesztodik(a turo mrg 8?es en 8orat alszok.:D),es addig nem tud a szervezet ugymond "rendesen aludni",ahol a novi hormon,es a tesztoszteron termelodik.
Ha turot eszek,akkor is tud regeneralodni az izomzatom?
Valaszokat elore is koszonom.
Ui.:Minden valaszt ertekelek.
Koszonom a valadzokat,maradok a halnal.mennyi ch-t erdemes melle enni,este?
+a konzerves halakban vajon van omega?
Van azokban is omega. Ch-t közvetlen lefekvés előtt semennyit. Lefekvés előtt 1-2 órával még ehetsz, persze mértékkel. Az legyen a legkisebb mennyiség a nap folyamán bevitt ch mennyiségek közül. Kérdés persze mikor edzel.
Am a túrót is megemészted 4-5 óra alatt. A GH(növihormon), meg egész éjszaka termelődik, a tesztó meg az utolsó alvási ciklusban, ha jól emlékszem. Ébredés utánra jó rakni a tesztófokozókat. De olvass utána, ha érdekel.
nem problema elhagyni a ch t este?
Ugy tudom,a megemelkedett inzulin szint lokkodi be az aminosavakat a helyere.
ha este edzel, akkor mindenképp vigyél azért be ch-t edzés után.
Amennyiben nem edzel, vagy nem este edzel a lassabban bomló szénhidátok nem árthatnak, sőt hasznosak, ha nagyon vékony alkat vagy.
A konzervhal kb 15 gramm fehérjét tartalmaz, a hal jó forrás de ennyi semmi. Én ehhez még simán bedobnám a túrót. Legalább 30-40 gramm fehérjét érdemes bevinni lefekvés előtt, és chból is 20-30 grammot. (rostos ch, barnarizs, zab stb vagy még dobhatsz is hozzá rostot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!