Miért jobb, a sovány hús?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy tömegeléskor itthon miért jobb a sovány hús, a zsir elvileg ugyan olyan energiabiztosito mint a ch akkor miért nem ugyan olyan jó ha zsirosabbés ezért olcsóbb husokat eszünk és emellé a köret is olcsóbb mert kevesebb ch kell hogy éppen annyival együnk több kalóriát hogy minimalizált zsirosodással tömegeljünk? :D2012. okt. 29. 11:42
1/5 dirtboy válasza:
nem mindegy hogy milyen zsír az a zsír,olvass utána
2/5 anonim válasza:
azért bakker, mert nem mindegy hogy telített vagy telítetlen zsírokat viszel be. A telítettel pont az éred el, hogy az érfalakra rakódik a koleszterin egy része, ami érszűkületet okoz és gyengíted az ereket, az egész szív- és érrendszert. Hihetetlen, hogy ezt valakinek magyarázni kell!:)
3/5 anonim válasza:
szerinted mindegy, hogy a kocsidba dízelt, vagy benzint tankolsz? mindkettő üzemanyag, végülis...
4/5 A kérdező kommentje:
Az utolsò hasonlata nem igazán jó de már értem csak belegondoltam hogy pl ahol nincs pénz étrendre de az egészség nem fontos de izmosodni akarnak oda ez a modszer jó
2012. okt. 30. 10:29
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy miért fontosabb az egészségnél az izom, de mondjuk rá, hogy akkor oda inkább elmegy ez az étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!