Fiúk, szerintetek az jobb ha egy lány laposhasú, csinos, meg egy picikét izmos, de nem sovány, vagy az ha van rajta egy kis súlyfelesleg, meg egy kis úszógumi? Melyikre szavaztok?
Minden csak egészség függvénye. A soványság sem egészséges, a túlsúly sem az. De ha már egészség, akkor inkább legyen valaki sovány, mint túlsúlyos.
A hízás következményei lehetnek:
Szív és érrendszeri betegségek
Cukorbetegség
Ízületi problémák
Depresszió
Libidó csökkenés
Kétlem, hogy egy férfi is szívesen lenne egy olyan nővel, akikre ez igaz vagy igaz lesz...
A soványság sem jobb...megjegyzem. Főleg gyerekvállalás szempontjából, ami ha nem is tudatosan, de ösztönösen azért a legtöbb férfiben fontos szempont...
Kérdező: jól teszed, ha izmos vagy és igényes, valamint azt is, ha figyelsz az egészségedre - semmi cigi, kávé, drog, energiaital...
Pici pocinak, popsinak lennie kell. Engem idegesít, ha érzem minden csontját egy lánynak. :D
Szóval én molett-párti vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!