Izom felszedésében ki van jobb helyzetben? Aki sovány nincs rajta zsírfelesleg, vagy aki kicsit testesebb?
Figyelt kérdés
Aki elkezdi soványan az gyúr és tömegel majd valamikor leszálkásít.. De aki nagyobb darab, annak is kell tömegelni, és a végén 2x annyit kell szálkásodnia?2013. aug. 21. 21:33
1/3 Szergej55 válasza:
Szerintem a sovány, mert pont ahogy írtad, neki nem kell szálkásítania már az elején, még fölösleggel célszerű (,bár nyilván nem mindegy, mennyi van rajtad).
2/3 anonim válasza:
Az ektomorfnak jobb, mert szálkás tud maradni. Látványosabb még ha kevesebb izmot is szed fel.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a testesebb sincs hátrányban (persze attól is függ mennyire az) mert könnyebben eszik. Én kb egy hét alatt eszek annyit mint ami a rendes izmosodoáshoz kell, a felétől meg már rosszul leszek... de legalább nem hízok el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!