Hamar fáradok edzés közben szerintetek ezek használnának?
Mostanában nagyon hamar fáradok edzés közben. Arra gondoltam szedek ilyen edzés előtti felpörgetőket. Szerintetek ezek jók erre a problémára?
Soha nem kell nitrox. Ha már megvetted, akkor edzés előtt idd, de a helyedben én inkább tartogatnám azokra a napokra, amikor az álmosság, lustaság miatt nincs kedvem edzeni.
A táplálékkiegészítőkre nem igazán van szükség, főleg nem ilyen huszadrangúakra, mint a NO fokozók. Ha tele vagy lóvéval, akkor lehet kísérletezni velük, de nem ezeken fog a fejlődésed múlni, hanem azon, amit megeszel, és amit a teremben csinálsz. Na meg persze meg kell lenni a megfelelő mennyiségű pihenésnek is.
Amíg az étrended nincs rendben, addig szedhetsz akármilyen kiegészítőt, ugyanígy stagnálni fogsz.
Ilyen edzés előttiket hanyagold. Nem lesz jó semmire. Nyilván állat leszel tőle, de ha anélkül nem megy az edzés akkor hagyd a fenébe.
Sztem ha 2-3 naponta edzel, akkor túledzés nem lehet.
Kajád csak rendben van, bár ez csak feltételezés. Lehet a szh-n emelnék, mert talán kevés, nem töltődsz fel.
Ami mondjuk inkább tippem az a vas-magnézium hiány. Vegyél mind2 készítményből. A vas cinkkel együtt jobb felszívódású, a magnézium meg B6-al. szóval ilyen készítményt vegyél.
Nyugodtan szedd a dupláját a javasolt adagnak, mert ha hiányod van akkor 4xese is mehetne. Ha szeded 1-1,5 hétig, és nincs változás akkor nem ez volt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!