Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hamar fáradok edzés közben...

Hamar fáradok edzés közben szerintetek ezek használnának?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon hamar fáradok edzés közben. Arra gondoltam szedek ilyen edzés előtti felpörgetőket. Szerintetek ezek jók erre a problémára?

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 2. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Soha nem kell nitrox. Ha már megvetted, akkor edzés előtt idd, de a helyedben én inkább tartogatnám azokra a napokra, amikor az álmosság, lustaság miatt nincs kedvem edzeni.

A táplálékkiegészítőkre nem igazán van szükség, főleg nem ilyen huszadrangúakra, mint a NO fokozók. Ha tele vagy lóvéval, akkor lehet kísérletezni velük, de nem ezeken fog a fejlődésed múlni, hanem azon, amit megeszel, és amit a teremben csinálsz. Na meg persze meg kell lenni a megfelelő mennyiségű pihenésnek is.

Amíg az étrended nincs rendben, addig szedhetsz akármilyen kiegészítőt, ugyanígy stagnálni fogsz.

2015. nov. 2. 19:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Ilyen edzés előttiket hanyagold. Nem lesz jó semmire. Nyilván állat leszel tőle, de ha anélkül nem megy az edzés akkor hagyd a fenébe.

Sztem ha 2-3 naponta edzel, akkor túledzés nem lehet.

Kajád csak rendben van, bár ez csak feltételezés. Lehet a szh-n emelnék, mert talán kevés, nem töltődsz fel.

Ami mondjuk inkább tippem az a vas-magnézium hiány. Vegyél mind2 készítményből. A vas cinkkel együtt jobb felszívódású, a magnézium meg B6-al. szóval ilyen készítményt vegyél.

Nyugodtan szedd a dupláját a javasolt adagnak, mert ha hiányod van akkor 4xese is mehetne. Ha szeded 1-1,5 hétig, és nincs változás akkor nem ez volt a gond.

2015. nov. 2. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!