Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hamar fáradok edzés közben...

Hamar fáradok edzés közben szerintetek ezek használnának?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon hamar fáradok edzés közben. Arra gondoltam szedek ilyen edzés előtti felpörgetőket. Szerintetek ezek jók erre a problémára?

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 2. 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mennyi pihenőt tartasz? Nem lehet, hogy túl keveset pihensz a sorozatok és gyakorlatok közt?

Én ilyesmihez egy esetben nyúlnék, amikor szar napom van, és nincs kedvem elindulni sem edzeni. Nem jó ezekre rászokni, mert utána szar lesz enélkül edzeni.

2015. nov. 2. 12:28
 2/12 A kérdező kommentje:
általában 2-3 naponta járok edzeni attól függ mennyi szabadidőm van
2015. nov. 2. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem az edzések, hanem a sorozatok közti pihenőre gondoltam.
2015. nov. 2. 14:31
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi, de nem az a lényeg, már az edzés elején is fáradok
2015. nov. 2. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Az edzésnek velejárója, hogy fáradsz. De mi az, hogy az elején? Az első sorozatnál? Akkor lehet, hogy túl nagy súlyt használsz. Tudod mi a sorozat? Mert mintha nem igazán értenéd, hogy mire akarok kilyukadni.

Mid fárad? Kevés a levegő, nagyon magas a pulzus, vagy az izom fárad el?

2015. nov. 2. 16:21
 6/12 A kérdező kommentje:
egyszerűen olyan mintha túl sok lenne a súly
2015. nov. 2. 16:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Pedig 50 kilóval nyomok fekve már vagy egy éve
2015. nov. 2. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem több dolog is állhat mögötte. Lehet túledzés, de akár rossz étrend vagy edzésterv is. Kétlem, hogy ezen bármilyen kieg segítene, legfeljebb 55 kilóval nyomsz a következő évben, és jól kikészülsz a sok koffeintől.

Én a helyedben 1-2 hét szünettel kezdeném. Addig olvasgathatsz étrendről, ha esetleg nincs meg a tudás. Pihenj sokat, legyen ideje regenerálódni a testednek. Ne aggódj, 1-2 hét nem fog visszavetni. Összeraksz egy tömegnövelő étrendet, aztán újult erővel bevetheted magad. Az edzésterved ne 3-4-5 felé osztott csodaedzésterv legyen, hanem maximum kétfelé bontott, 4 napos, vagy teljes testes, három napos. Ennél jobb ötletem nincs.

2015. nov. 2. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja, és ha nem megy az előírt sorozat és ismétlés szabályosan, akkor ne szégyellj visszavenni a súlyból. Nyomj inkább csak 40-45-tel, de csináld végig szabályosan, kontrolláltan.
2015. nov. 2. 18:32
 10/12 A kérdező kommentje:
és mikor kell a a nitrox?
2015. nov. 2. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!