Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem látszanak a "kockák"?

Miért nem látszanak a "kockák"?

Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek hasra is és nem látszanak a kockák.Mi lehet az oka?Kb. 18% a testzsírom,szóval nem takarja zsírpárna,tisztán étkezem.Esetleg valami ötlet vagy kemény hasizom gyakorlatok?

2015. nov. 1. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
15% körül látszódik
2015. nov. 1. 15:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem.Köszi:)

Így is híznom kéne az orvos szerint.Vannak testépítők akiknek "domború" és nagyon kemény látszódó kockái vannak.Azt hogy lehet elérni?

2015. nov. 1. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Izomtömeget kell először növelni, majd eltünteted szálkásítással a zsírt és akkor olyan lesz. Nem tudom milyen az a 18% testzsírod, mert ezek a gépek sokszor baromságot mérnek. Az orvosnak is sokszor lehet furcsa véleménye. Hízni meg nincs értelme, már ha zsírra gondolt. Izmot szedj fel, akkor javul a testkompozíció.
2015. nov. 1. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:

A belük kinyomja a testépítőknek a hasizmaikat. Azért tűnik domborúnak az egész fal. Mivel ők több tíz kilókat ingáznak. A gyomor és béltraktus, hasonlóan a bőrhöz pedig nem győzi az iramot.

A hasizomra edzés, lehet bármilyen pokolian kemény nem garantálja, sőt nem is predesztinálja a kockás, betonporos hasfalat. Ahhoz alacsony testzsír% szükségeltetik. Ha elég alacsony (6% > 10-11%) akkor kifejezettebb hasizom nélkül is kockás látványt nyújt.

Ha izmos a hasad, akkor valóban 14%on is már legalább a felső 4 (ha a genetika engedi) látszódni fog szépen. Főleg bedurranva.

2015. nov. 1. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ő ilyenre gondolt.

2015. nov. 1. 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)

Utolsó:Igen pont olyanra gondoltam:)

Lemaradt,hogy lány vagyok:D

2015. nov. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!