Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudok valahogy úgy hasizmot...

Tudok valahogy úgy hasizmot erősíteni, hogy közben nem fogyok hasról, hanem szép nőies hasam lesz?

Figyelt kérdés

Tehát hogy azért az a "csík" látszon középen, de maradjon egy kis husi rajta, mert a kockás has az nőnél nem szexi szerintem. (De azért szeretném ha nem fáradna el olyan hamar a hasizmom).

Pl. ilyesmire gondolok:

[link]

2015. nov. 2. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%

Ne birizgald a libidonkat!

Szetszedem a termet ma! XD

2015. nov. 2. 12:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz az olyan könnyen kockás, sőt, inkább baromi nehezen. Én régebben 2 naponta edzettem 30 percet hasra, kb. fél évig biztosan így toltam és nem lett kockás, mivel alapból nekem minden háj a hasamra megy (viszont nem vagyok kövér, csak kicsit husis a hasam). Ha te olyan vagy, mint a képen a csajszi, bocs, de akármit csinálhatsz nem lesz kockás hasad, ahhoz teljes étrend váltás kellene és az, hogy ki se gyere a konditeremből.
2015. nov. 2. 12:47
 3/14 EmiEmii ***** válasza:
77%

A kérdező nem is szeretne kockás hasat, ellenkezőleg.

Szerintem erősítsd a hasizmod, úgy, mint minden mást. Ha nem szálkásítasz le,akkor nem lesz kockás.

2015. nov. 2. 12:57
 4/14 A kérdező kommentje:

szóval egy olyan 60-70 felülés 2naponta az okés, ha mellette étrendet nem váltok? Ennyi elég hogy kicsit erősítsek hasra?

(egészségesen táplálkozok, csak nincs kicentizve az étrendem)

2015. nov. 2. 13:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
60-70 felüléstől akár naponta nem lesz kockás a hasad, ez biztos :) csináld nyugodtan.
2015. nov. 2. 13:19
 6/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Lapos hasad nem lesz hasizom-erősítéstől, csak akkor, ha fogysz zsírból. Azt pedig felüléssel nem fogsz.

Ha olyan könnyű lenne hasról fogyni, akkor senki se lenne pocakos.

2015. nov. 2. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Allj ra a hasizomra..gyurasd naponta:D csinalj napi 50et aztan 100at 200at haspresbol ahogy birod. Attol megerosodik es eros marad honapokig aztan rahajasodhatsz a kockakra. Ez a sima haspres, csinalj mellette egyeb haspreseket is 50eket;)
2015. nov. 2. 13:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasprés, a felüléssel csak szétcseszed az ízületeidet, hasprésből is csak 2-3* 20-30 ismétlés, ha többet meg tudsz csinálni, az az egyértelmű jele annak, hogy szarul csinálod.
2015. nov. 2. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
De ennek a lanynak nincs sok hasizma. Ehhez eleg par napig csinalbi csak egyel hust is.
2015. nov. 2. 13:58
 10/14 A kérdező kommentje:

Páran szerintem nem olvastátok végig a kérdést. :)

Sem lapos hasat nem szeretnék, sem kockásat, csak egy kis erősítést az izmoknak, de úgy, hogy a kis husi ami van a hasamon ne tűnjön el. Nagyon könnyen fogyok hasról, és amúgy sincs túl nagy, szóval ami zsír van rajta, azt a picit nem akarom hogy lemenjen!

Nem rég kezdtem el lovagolni, és úgy érzem nem elég erős a hasizmom pár gyakorlathoz, de nem is szeretnék fogyni, mert szeretem a mostani alakomat. Ez a valódi oka, amiért feltettem a kérdést!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2015. nov. 2. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!