Tudok valahogy úgy hasizmot erősíteni, hogy közben nem fogyok hasról, hanem szép nőies hasam lesz?
Tehát hogy azért az a "csík" látszon középen, de maradjon egy kis husi rajta, mert a kockás has az nőnél nem szexi szerintem. (De azért szeretném ha nem fáradna el olyan hamar a hasizmom).
Pl. ilyesmire gondolok:
Ne birizgald a libidonkat!
Szetszedem a termet ma! XD
A kérdező nem is szeretne kockás hasat, ellenkezőleg.
Szerintem erősítsd a hasizmod, úgy, mint minden mást. Ha nem szálkásítasz le,akkor nem lesz kockás.
szóval egy olyan 60-70 felülés 2naponta az okés, ha mellette étrendet nem váltok? Ennyi elég hogy kicsit erősítsek hasra?
(egészségesen táplálkozok, csak nincs kicentizve az étrendem)
Lapos hasad nem lesz hasizom-erősítéstől, csak akkor, ha fogysz zsírból. Azt pedig felüléssel nem fogsz.
Ha olyan könnyű lenne hasról fogyni, akkor senki se lenne pocakos.
Páran szerintem nem olvastátok végig a kérdést. :)
Sem lapos hasat nem szeretnék, sem kockásat, csak egy kis erősítést az izmoknak, de úgy, hogy a kis husi ami van a hasamon ne tűnjön el. Nagyon könnyen fogyok hasról, és amúgy sincs túl nagy, szóval ami zsír van rajta, azt a picit nem akarom hogy lemenjen!
Nem rég kezdtem el lovagolni, és úgy érzem nem elég erős a hasizmom pár gyakorlathoz, de nem is szeretnék fogyni, mert szeretem a mostani alakomat. Ez a valódi oka, amiért feltettem a kérdést!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!