Tudok valahogy úgy hasizmot erősíteni, hogy közben nem fogyok hasról, hanem szép nőies hasam lesz?
Figyelt kérdés
Tehát hogy azért az a "csík" látszon középen, de maradjon egy kis husi rajta, mert a kockás has az nőnél nem szexi szerintem. (De azért szeretném ha nem fáradna el olyan hamar a hasizmom).
Pl. ilyesmire gondolok:
2015. nov. 2. 12:12
11/14 Osynho válasza:
"de úgy, hogy a kis husi ami van a hasamon ne tűnjön el. Nagyon könnyen fogyok hasról, és amúgy sincs túl nagy, szóval ami zsír van rajta, azt a picit nem akarom hogy lemenjen!"
Fogyni kalória mínuszban fogsz. Tehát ne kerülj kalória mínuszba. Ilyen egyszerű. :)
12/14 anonim válasza:
De szerinted bárki fogyni fog, vagy kockás lesz a hasa 2 naponta 100 haspréstől?
13/14 A kérdező kommentje:
Bárki nem, de én igen, mert régebben már csináltam, és nagyon lement minden a hasamról :) emberfüggő
2015. nov. 2. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!