Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudok valahogy úgy hasizmot...

Tudok valahogy úgy hasizmot erősíteni, hogy közben nem fogyok hasról, hanem szép nőies hasam lesz?

Figyelt kérdés

Tehát hogy azért az a "csík" látszon középen, de maradjon egy kis husi rajta, mert a kockás has az nőnél nem szexi szerintem. (De azért szeretném ha nem fáradna el olyan hamar a hasizmom).

Pl. ilyesmire gondolok:

[link]

2015. nov. 2. 12:12
1 2
 11/14 Osynho ***** válasza:
100%

"de úgy, hogy a kis husi ami van a hasamon ne tűnjön el. Nagyon könnyen fogyok hasról, és amúgy sincs túl nagy, szóval ami zsír van rajta, azt a picit nem akarom hogy lemenjen!"

Fogyni kalória mínuszban fogsz. Tehát ne kerülj kalória mínuszba. Ilyen egyszerű. :)

2015. nov. 2. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
De szerinted bárki fogyni fog, vagy kockás lesz a hasa 2 naponta 100 haspréstől?
2015. nov. 2. 14:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Bárki nem, de én igen, mert régebben már csináltam, és nagyon lement minden a hasamról :) emberfüggő
2015. nov. 2. 21:48
 14/14 Osynho ***** válasza:
Mert keveset ettél.
2015. nov. 2. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!