Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kedves sportolok, gyurosok!...

Kedves sportolok, gyurosok! Mennyi ido mulva szamithatok nemi latvanuos eredmenyre?

Figyelt kérdés
Az utobbi idokben elhanyagoltam a testem es ez az onbizalmamra sincs tul jo hatassal. Elkezdtem ezert edzeni. Azt szeretnem tudni, hogy rendszeres edzes mellett, mennyi ido mulva szamithatok egy kis eredmenyre. Nem svarcenenger szintre gondolok, csak nemi valtozasra, ami eleg ahhoz, hogy kicsit megugorjon az onbizalmam es lathassam a munkam gyumolcset.
2015. okt. 31. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak csináld...
2015. okt. 31. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Fugg az edzestol (mennyiseg,mennyire hatasos)osztott edzesterv az jo,etrendtol is fugg,persze genetika is

En lany vagyok es olyan 3 honap utan mar volt eredmenye,most mar 6 honap utan meg jobb,persze ne csak a latvanyt nezd,az.is egyfajta eredmeny ha tobbet birsz edzeni,nezd a kissebb "eredmenyeket"

2015. okt. 31. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:
6 hónap után már látható valamennyire.
2015. okt. 31. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akár már az első honapban

Rendes kajával

Progresziv edzéssel

Kezdönek meg irjál osztottat légyszives

Átmozgatoto edzéssel kezd megéri az a 3honap tökölés

Sargakapszula.hu itt megtalálsz mindent

2015. okt. 31. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Bár nem nulláról kezdtem, én is csak elhanyagoltam magam évekig, de mindenesetre fél év alatt elég látványos lett a változás, még úgy is, hogy csak otthon edzek pitiáner súlyokkal (50 kiló, ha minden tárcsát felpakolok a rúdra). Ha a második hónaptól kezdve terembe jártam volna, még ennél is többet lehetett volna kihozni belőle.
2015. okt. 31. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek aki valaszolt. Atnezem azt az oldalt, amit linkeltel gyuros1996. En sajnos csunyan eltunyultam, igy egy atmozgato edzes valoban nem arthat nekem. :) Koszi negegyszer mindenkinek.
2015. okt. 31. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell terem én se járok összesen van 2 év normális edzés multam meg +3-4 év olyan lesz ami lesz

De én se használok 30kg nál többet semmihez

2015. okt. 31. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!