Most kezdtem súlyzós edzésbe, heti 2x, ha nem követek semmi étrendet csak egészségesen próbálok kajálni akkor milyen eredményre számíthatok?
Figyelt kérdés
35 vagyok 82kg 180cm de kicsit kezdtem elpocakosodni meg eltunyulni. Több időt mint heti 2x1 óra nm tudok rászánni a család és a munka miatt. A nasit és az édességet megpróbálom szépen elhagyni és főtt kaját enni nem pedig pizzát és hambit.2015. jan. 24. 14:55
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Egy nagyon rövid ideig fejlődhetsz, már csak attól is, hogy felhagysz az egészségtelen dolgok fogyasztásával, de hosszabb távon étrend nélkül semmire se mész sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!