Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most kezdtem el edzeni milyen...

Most kezdtem el edzeni milyen étrendkiegészítőt vegyek?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete járunk edzeni, 84 kg vagyok, 183 centi magas, tömegnövelő nem kell,csak nem tudom hogy fehérje, vagy aminósav vagy kreatinre lenne szükségem. 28 éves vagyok amúgy.
2015. okt. 29. 21:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2 hosszútávon pozitív dolgot mondj vele kapcsolatban.
2015. okt. 29. 23:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Nincs neki önmagában hosszú távu hatása, de ez a sport nem is a hosszú távról ismeretes semmilyen tekintetben...
2015. okt. 30. 06:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát ha neked 4-5 év nem hosszú akkor jó

Te is inkább krratint veszel fehérje helyet ahogy látom

2015. okt. 30. 07:31
 14/20 anonim ***** válasza:

"Nincs neki önmagában hosszú távu hatása, de ez a sport nem is a hosszú távról ismeretes semmilyen tekintetben..."

Ez a sport nem a hosszú távról? WAT?

Nah igen, jó ezt most nem szedem ízekre hogy miért írtál értékelhetetlen baromságot, csak vegyük ezt:

rövid távú hatása van:

-erőt növel

-tömeget ad

Tömeget csak az izomba bevonzott víz ad, amit a kreatin tart ott. Abbahagyod a szedését, ez távozik.

Mindemellett amikor távozik a víz, szépen összeesel mint egy teleszrt lufi. És ez neked is fel fog tűnni, és a környezetednek is. És meg is szólják bizony. Kell ez neked?

Erőt ad: egyrészt ez az erő ugyanolyan mint a tömeg, csak a kreatin tartja meg. Másrészt ez csak az egódnak tesz jót, hogy még egy kicsivel nehezebb súlyokat mozgatsz meg. Viszont hogy ettől nem fejlődsz jobban az fix, mivel nincs összefüggés az ismétlésszám, és az izomnövekedés között (ellentétben a testépítő körökben magasztalt 8-12, és az erőnövelők körében magasztalt 3-6 ismétléstartománnyal szemben).

Akkor ismét megkérdem: kell ebből bármi?

2015. okt. 30. 08:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Gyúrós nem hazuttolod meg magadat, természetesen egy szót nem értesz, csak beszólpgatsz...

Kreatin, semmit nem ad hosszú távra, ahogy a testépítés sem... Abban a pillanatban, hogy abbahagyod az edzést, az izomzatod elkezd összeesni, nem marad meg 5-6 évre... Fél év múlva már sehogy nem fogsz kinézni... A kreatin segíti az izomzat anyagcseréjét a vízzel amit pluszban segít megkötni, ezzel energizál is és picit nősz is tőle méretekben...

Ennyi amit "ad" a kreatin, erre való, erre használjuk...

Nem kell összehasonlítgatni a testépítést meg az erőemelést továbbra sem... A testépítés továbbra sem arról szól mennyi erőd van, mekkpra súlyt tudsz megmozgatni, hanem az izmaid méretéről és a formádról... A forma pedig nem egy hosszútávra szóló dolog, csak akkor van meg a forma, ha folyamatosan figyelsz a megtartására... Amint abbahagyod, máris elbúcsúzhatsz tőle...

2015. okt. 30. 08:57
 16/20 anonim ***** válasza:
És akkor még egy szót nem ejtettem az étrendről amit folyamatosan a test igényeihez kell alakítani, ha ki is akarsz nézni valahogy nincs hosszútávra szóló étrend, 2-4 hetente változtatni lell valamit, hogy tartano tudd a formát.
2015. okt. 30. 09:02
 17/20 anonim ***** válasza:
És kimondta h hagyd abba?
2015. okt. 30. 09:04
 18/20 - palilaci - ***** válasza:
Multivitamin legyen az első kieg. Mega daily one+c vitamin kezdésnek jó lesz. Étrend összeállításában segítséget találsz itt -> [link]
2015. okt. 30. 09:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Az a vicc, hogy még mindig nem érti miről van szó :D

Senki nem mondta, hogy haggyd abba, arról van szó, hogy a testépítésben semmi nem a hosszútávú hatásokról szól... De mostmár komolyan nem várom el tőled, hogy felfogd...

2015. okt. 30. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:

1. Étrend és pihenés

2. Multi vitamin

3. Még több c-vitamin

4. D-vitamin

5. Omega 3

6. Fehérjék és stb

7. Kreatin

8. Bcaa, pörgetők és stb felesleges dizájner faxságok...

2015. okt. 30. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!